Casper

Zorko: Vi forsvarede den hjem

Rødovre var underdog til kampen i går mod Aalborg Pirates. Alligevel endte de med at vinde kampen 4-3. En kamp som skulle forsvares hjem til sidst.

[caption id="attachment_54050" align="aligncenter" width="300"] ©Photo:M.Andersen[/caption]

Det var en meget lige kamp i går mellem Rødovre Mighty Bulls og Aalborg Pirates i Rødovre Centrum Arena. Rødovre fik dog punkteret kampen med to scoringer i tredje periode, hvor de i midten af 3. periode var foran 4-2. Aalborg Pirates fik dog reduceret til 4-3 med få minutter igen, men det lykkedes ikke Aalborg at få udlignet.

Rødovres 24-årige forward Nikolaj Zorko sagde efter kampen, at Aalborg Pirates lagde et voldsomt pres til sidst i kampen, og derfor måtte de forsvare sejren hjem. Det synes han også at de lykkedes fint med, selvom Aalborg fik reduceret.
"I tredje periode syntes jeg, at vi med vores to scoringer, får punkteret kampen. Mod slutningen af tredje periode, lægger Aalborg et voldsomt pres, men vi forsvarer den hjem, og det gør vi fint."

• Nikolaj Zorko til rnn.dk

Næste kamp for Rødovre Mighty Bulls er i morgen, hvor at de tager imod Odense Bulldogs i Rødovre Centrum Arena. Der er kampstart klokken 19:00.