kl. 19:30 Herning IK - Jutland Vikings 2-1
33:46 1-0 Tobias Madsen (Philip Vesterby)
39:25 1-1 Shane Heffernan (Thomas Jansson, Kyle Heffernan)
58:24 2-1 Mathias N. Pedersen (Andreas W. Pade, Kristian Kragh)
Total: 1-0

De 2 nabobyers 1. divisions hold havde sat hinanden stævne i den ene semifinale i 1. division, og at der kun var små 38 km i mellem de 2 byer, forbundet af en motorvej, kunne høres og ses af antallet af Vikings fans denne aften i Herning.

De var en lige og underholdende første semifinale, de 236 tilskuere i Herning var vidne til.

Vi skulle frem til kampens 33 minut før de første målscorer viste sig, det var hjemmeholdets Tobias Madsen der bragte Herning foran.

Men så fik Shane Heffernan en friløber og omsatte den sikkert til Jutland scoring, og dermed 1-1

Vi skulle frem til godt 1,30 minut før det hele var ovre og de 2 hold skulle i overtidsperioden, da veteranen Mathias N. Pedersen bragte Herning foran 2-1.

Jutland tog nu målmand Wiktor Kopycinski ud, men Herning var tættere på at komme foran med 3-1 end Jutland Vikings var på en udligning.

Næste slag spilles lørdag aften kl. 19:00 i Silkeborg, og det bliver nok også en lige affære.