Jytte

Spelling: De nemme mål kommer ikke til os for tiden

Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capitals spillede i går aftes semifinale i Final 4, hvor de skulle afgøre, hvem der skulle møde Frederikshavn White Hawks i finalen i dag.
Frederikshavn vandt den første semifinale 2-1 over SønderjyskE i en kamp, hvor Tadeas Galansky leverede en pragtpræstation i en levende kulisse af lyseblå og mørkeblå fans i Bentax Arena.

På papiret så den anden semifinale meget lige ud. Aalborg og Rungsted havde næsten lige mange skud på mål og ligeledes dømte icings, derudover delte de antallet af udvisningerne ligeligt imellem sig.
Men alligevel virkede Rungsted Seier Capitals bare de der fem procent bedre i kampen i går.

En dybt skuffet Thomas Spelling udtalte efter kampen til Nordjyske:
"Der er nok nogle spillere, der spiller uden alt for meget selvtillid i forhold til at score mål lige nu. Vi vidste godt inden kampen, at vi nok ikke ville lave mange mål. De nemme mål kommer ikke til os for tiden," og han tilføjede:
"Vi mangler noget energi. Jeg synes egentlig, at vi startede kampen rigtig fint og havde nogle store chancer, som vi desværre ikke scorer på. Og så får de nogle chancer, som jeg føler, at vi giver dem. Det er hårdt"

Kampen var åben indtil de sidste seks minutter, hvor først Nikolaj Krag Christensen øgede føringen til 4-2 til Seier Capitals, og  to minutter før tid  scorede Mathias Persson så i tomt mål til slutresultatet 5-2 til sjællænderne.

Thomas fortæller hvordan han oplevede det: "Da vi kommer tilbage på 3-2, så kommer vi tilbage og får momentum og lidt tro på det. To minutter efter laver de så et mål, som rammer os hårdt. Der havde vi ikke kræfterne eller energien til at komme tilbage."

Thomas Spelling, metalligaens topscore bidrog selv med en enkelt assist i semifinalen, mens canadiske Mike McNamee var den mest iøjnefaldende aalborgspiller, og McNamee blev også kåret til kampens spiller for piraterne.

Aalborgfansene håbede på endnu et comeback, men sådan blev det som bekendt ikke i denne kamp.
Piraterne har ellers i den sidste tid været bagud i kampe med både to og tre mål og alligevel lavet flere comebacks.
Dem nordjyderne husker bedst er de to kampe i december mod ærkerivalerne Frederikshavn White Hawks, men i den seneste metalliga kamp mod Odense på hjemmebane, vendte de også bøtten, selvom de blot fik et point med fra den kamp.