Michael Petersen

SDHL: Josefine Jakobsen og Djurgårdens slog for anden dag i træk Göteborg

Josefine Jakobsen og Djurgårdens mødte i går Kirstine Eberhardt og Göteborg for anden dag i træk.
I fredags mødte de 2 hold hinanden der blev det til en sejr på 1-3 til Djurgårdens på udebane.

Göteborg som har det meget svært i SDHL, mens Djurgårdens ligger mere midt i tabelen.
Josefine Jakobsen var at finde i 1 kæden, mens Kirstine Eberhardt var i 2 kæden.
Det var Djurgårdens som kom bedst fra start af, da de efter 14 minutter spillet bragte sig foran 0-1, de udbygget den føring 1 minut før pausen hvor de kom foran 0-2.
Anden periode kom der ingen mål, men Djurgårdens havde spillet, mens Göteborg kun kom til 2 afslutninger i 2 periode.

Selvom Göteborg prøvede at hive målmanden med 1 minut igen af kampen, kom de ikke tættere på en reducering, derimod lukke og slukke Djurgårdens kampen da de med 43 sekunder igen af kampen gjorde det til 0-3. Dermed vandt de for anden dag i træk over Göteborg.

Begge hold skal i aktion for 3 dag i træk. Hvor Göteborg hjemme tager imod AIK, og skal se om de kan få nogle vigtige point. Imens drager Djurgårdens til HV71, hvor de på skal møde 3 pladsen i SDHL.