HM

Rungsted snød SønderjyskE i overtiden

3257 tilskuere havde fundet vej til fredagens kamp i Frøs Arena, hvor SønderjyskE tog imod topholdet fra Rungsted Seier Capital.

Der var også dømt ishockey i et højt tempo i samtlige 63 minutter, som endte med at Rungsted slog til i overtiden og hev en 2-1 sejr hjem.

Der stod SønderjyskE på langt størstedelen af 1 periode, godt sat igang af 2 powerplays, men det blev kun til en enkelt scoring, nemlig da Jordan Pietrus endeligt fik vist hjemmeholdet hvordan hans håndsledsskud kan se ud.
Rungsted havde en enkelt stor chance sidst i perioden, ellers stod hjemmeholdet for resten af underholdingen i en periode der blev afviklet i et højt tempo.

2. periode var de første 10 minutter meget lige, men præget af rodet spil og upræcise afleveringer. SønderjyskE var tættest på en scoring med et skud på stolpen, men perioden endte målløs takket være en stærk nordsjællands defensiv.

Hjemmeholdet kom bedst ud til 3 periode, men en rystende ringe effektivitet gjorde at der midtvejs i perioden fortsat kun stod 1-0 og så gik det som det så ofte går, nemlig at udeholdet slog til. Krag vinder en faceoff som Rasmus Andersson resolut udnyttede til at bringe balance i regnskabet. Derfra stod der egentligt Rungsted på resten af perioden og med lidt held havde de afgjort kampen i den ordinære tid.

Overtiden blev også afviklet i et meget højt tempo og der var små chancer i begge ender. Lidt over midtvejs mistede unge Mikkel Jensen pucken og så kunne Mattias Persson sætte speed på og score på en friløber.

På ingen måder en ufortjent sejr til Rungsted som kampen udviklede sig. SønderjyskE kendte ikke sin besøgstid, da de havde et hav af muligheder for at afgøre kampen i de første 48 minutter. Rungsted spillede en rigtig flot defensiv kamp og gav på intet tidpunkt op uanset hvor presset de var, samtidigt med at unge David Grubak fik en drømmedebut for udeholdet.

Kampen blev dømt af Jacob Grumsen og Steven Sylvester, som leverede en suveræn dommer præstation i en sæson, hvor et af de helt store samtale emner netop har været dommernes præstation. Idag kunne ingen sætte en finger på dem - godt dømt.

SønderjyskE må efterhånden løbe rundt med nogle store panderynker, for de har smidt alt for mange point i år i kampe, hvor de har haft det meste af spillet, men ikke evnet at score mål nok.
Rungsted kan derimod tage hul på den kasse øl, de fik med hjem i bussen af en gammel Morten green fan og nyde den med velbehag. De kæmper i samtlige 60 minutter og giver på intet tidspunkt op og så viser de stor effektivitet på de helt rigtige tidspunkter.

Næste kamp for SønderjyskE er på tirsdag, hvor Herning kommer på besøg.
Rungsted får på tirsdag besøg af Odense Bulldogs.