Piraterne vandt efter straffeslag 3-2 over SønderjyskE

Endelig kunne Aalborg pirates få lov til at entrere deres egen is. Første hjemmekamp i år var imod SønderjyskE.
SønderjyskE ligger nummer to i ligaen inden aftenens kamp med piraterne på en tredjeplads tre point efter.
Piraterne var i aften uden Kabanov, Spelling,Skinnars, Kock og Morin.

Tre powerplaymål og masser af energisk ishockey. Overtid og straffeslag med kaptajn Jakobsen som matchvinder.

De første fire minutter var i et tempo, hvor begge mandskaber kunne være med. Eskildsen havde chancen alene mod Sørensen i piratmålet, Sørensen vandt den duel.
Lidt senere spilledede Steffen Frank Cameron Brown fri til en åben mulighed, men han skød ved siden af målet.

Da der var spillet ca. syv minutter tog pokker ved sønderjyderne, der holdt Sørensen meget varm med skydeteltsagtige scener. Szmatula, Borring Hansen og Gatz var blandt dem, der ramte målet.
Generelt for begge hold blev tempoet sat op.

Nikolai Nielsen måtte ud i to minutter for forsinkelse af spillet, og det powerplay scorede Binon Jensen på.
Han rykkede skråt ind til venstre for Sørensen og smækkede skiven i mål.

Med fem minutter tilbage af perioden lavede Oliver Gatz en crosschecking, og piraterne kom i powerplay. De udnyttede ikke overtallet, men Nikolaj Carstensen sendte to skud på mål, og Nikolai Nielsen fik også testet Galbraith i gæsternes mål.
Elleve sekunder før pausefløjtet sendte sønderjyderne alle mand mod Aalborgs mål, og inde mellem venner og fjender fik George Sørensen raget pucken til sig, så stillingen til pause var 0-1.

I anden periode lagde Ian Edmondson og Jonas Jakobsen ud med seriøse forsøg i gæsternes ende.
Herefter fik de lyseblå et powerplay, men uden udbytte denne gang. De røde leverede en god omgang boxsplay.
De forsatte det gode spil ind i de lyseblås zone, og det var lige ved lykkes at score, da Galbraith stod bag målet og efterlod det tomt, men pucken støg fordi.
Eskildsen tog plads i udvisningsboksen, og så var det hjemmeholdets tur til at være i overtal. Martin Højbjerg eksekverende hurtigt pucken ind i netmaskerne  til 1-1.
Det holdt lige ind til næste powerplay, som var til sønderjyderne. Mathieu Foget  scorede næsten med det samme, og så førte de igen, 1-2.

Tredje periode lagde ud med høj speed og et pirathold, som kæmpede for at udligne. Der skulle dog gåotte minutter inden det lykkedes at udligne til 2-2, Tobias Ladehoff tog sig god tid og skøjtede i position sendte gummiskiven højt ind bag Patrick.

Martin Højbjerg tog endnu en udvisning, og SønderjyskE var tæt på at score flere gange, men igen leverede piraterne et glimrende boxplay.
De sidste minutter var højspændte, da begge hold ville afgøre kampen og undgå overtid.
Ingen fik scoret, og dermed gik kampen i overtid.
Steffen Frank fik det første skud på mål, som Sørensen blokerede. Og herefter var det hjemmeholdet som havde pucken mest.
Straffeslag:
Camaron Brown brændte
Patrick Bjorckstrand brændte
Foget brændte
martin Højbjerg brændte
Mads Eller brændte
Julian Jakobsen scorede til stillingen 3-2.

1138 tilskuere.
Aalborg Pirates - SønderjyskE
09:37   0 - 1:  Mikkel Binou Jensen (ass. Mathieu Foget)
30:03   1 - 1:  Martin Højbjerg (ass. Tobias Maximilian Ladehoff og  Ian Edmondson)
31:05    1 - 2: Mathieu Foget (ass. Oliver Gatz Nielsen og  Mikkel Binou Jensen)
52:04    2 - 2: Tobias Maximilian Ladehoff
65:00   3 - 2:  Julian Jakobsen (