Jytte

Piraterne havde helt styr på Odense, 6-0

Toppen mod bunden var ishockeyprogrammet i aften i Bentax isarena. Aalborg Pirates skulle have vasket nederlaget fra i fredags i Herlev af sig, og dagens modstander Odense Bulldogs vandt duellen sidste gang, de to hold mødtes - så der havde hjemmeholdet også en revance til gode.

Piraterne måtte undvære Olivier Hinse til aftenens kamp.  3503 tilskuere var tjekket ind i aften.
Som forventet startede piraterne som lyn og torden, men gæsterne red stormen af. Så blev Panelin-Borg udvist, Odense fik lidt mere spil, men ingen mål i overtallet.
Hardarson var næste mand i straffeboksen. Aalborg leverede et rigtig godt powerplay med mange afslutninger, en af dem var meget tæt på art give mål, da Spelling sendte en "blød" puck  modsat til Julian Jakobsen, som stod klods op ad  den højre målstolpe. Julian ramte dog ikke pucken, og gæsterne slap med skrækken.
Halvvejs  i perioden var skudstatistikken 12-2, hvilke vidnede om den modvind Odense var kommet ind i, og så kom målet til 1-0 Knudsen sendte en puck ind som hoppede foran Evan Cowley i Odenses mål og derefter tøffede i mål til kæmpe jubel i Bentax Isarena. Det var ærgerligt for Cowley, som ellers havde ydet en kanon indsats i gæsternes mål.

Emil Marcussen fik pludselig serveret pucken helt fri foran mål, men han havde for lang betænkningstid og endte med at vippe gummiskiven forbi mål.
Kort efter måtte George Sørensen lave en super redning, da Yannick Vedel var fri og afsluttede tæt på mål.
Martin Højbjerg sendte hjemmeholdet yderligere foran, da han i powerplay skød til venstre for Evan Cowley og satte pucken op i det modsatte hjørne til 2-0.
Pinslerne for Bulldogs var ikke forbi, Felix Scheel nettede til 3-0 et minut før pausefløjtet.
Odense var i den grad rendt ind i en rød alarm, fordi de røde bølgede henover gæsterne angreb efter angreb i første periode.

Anden periode.
Odense satte et par angreb op, og Sørensen blev testet af først  Lukas Lundvald Nielsen  og lidt efter også af Yannick Vedel. Herefter var der igen mest puckbesiddelse til hjemmeholdet. Bulldogs forchekkede dog mere i midterperioden.
Piraterne spillede hurtigt og snævert rundt om gæsternes mål, og havde langt de fleste afslutninger. Evan Cowley var den varmeste af de to keepere, da Sørensen ikke havde så meget at lave.
Perioden sluttede uden mål.

Tredje periode var bare lige sat i gang, da Kirill Kabanov trak bag om mål og frem til venstre ved målet, og her udnyttede han, at Cowley ikke var nået tilbage efter en sideforskydning 4-0
Et par minutter efter var Odense yderst tæt på, Hardarson og Krag var på togt i piraternes zone.
Tempoet gik lidt ned sidst i perioden, og gæsterne havde ikke så meget at komme med mere. Aalborg pressede på for at få den sjette scoring. Det lykkedes for dem et minut før slutfløjtet.
Anders Krogsgaard scorede kampens sidste mål til 6-0 på straffeslag, således fik de røde deres revance, mens gæsterne inkasserede et tennistal nederlag.