HM

Odense stred forgæves

Af Palle Jæger:

Esbjerg Energy skal have, især 1. periodes plet fra Rungsted vasket af, her til hjemmekampen imod Odense Bulldogs, mens Odense vel bare tager en kamp af gang. Noget overraskende stiller OdB op med kun 1 målmand, idet nyerhvervelsen Frederik Dichkov først dukkede op til 2.periode. Esbjerg er uden trioen Knight Vinther og Scheel foruden Smotherman, der endnu ikke har papirerne klar.Odb mangler True og Hardason, og spiller kun med 3 kæder.

1periode
Fra start er EE fremme i skoen, og Puffer skyder over tæt foran mål, men gør skaden god igen, da han i samme skift spiller Shaw fri. Han er træfsikker 1-0.
I det 8. minut er Odenses farligste kæde med Mitchell-O`donnell og nye Golovkos på isen, og Michell scorer via en EE stav til 1-1.. Indtil da har der stået EE på spillet, men nu æder OdB sig ind i kampen, og i det 12. minut kommer OdB foran ved Eskesen. EE tager for let på tingene især i forsvaret, OdB siger ja tak,og det er fuldt fortjent at de er foran.

2.periode
Allerede i 1. minut er det galt igen, da en langsom puck har retning imod Lillie i EE målet. Han tøver med at gå ud og blokkere, når kun at berøre pucken med stocken, Golovkos skyder igennem 1-3. Odense fornemmer at der kunne være sjældne points på vej. Det skulle en række dumme udvisninger så lavce om på.
Først er det Thunbo der må ud for en høj stok, så for OdB en afventende udvisning for interference, Puffer en klar fra sin faste position i højre side, Bjerrum assisterer, og der er reduceret til 2-3. 2minutter efter er Rasmussen ude for too many men on the ice, puffer igen klar i højre side, Shaw over returen fra Galansky. Der er udlignet 3-3

Kort før periode fløjt er Hjulmand skarp.. Han har overtaget backen fra Mikkel Rask. Han tager en solotur hjemmefra, går helt igennem OdBs forsvarsværker og via Madsen, lægger han den i mål ...4-3 En periode, der bortset fra det første minut, stod Esbjerg på.

3.periode
Fire minutter inde i sidste periode skulle det blive 5-3 på en hurtig kontra fra EE. Igen er det Madsen, der fra højre side finder Bjerrum, der lige får det yderste af stokken på. DEt ligner en afgørelse
Men tæt på de 10 vil O`Donnel det anderledes. I samspil reducerer han efter godt samspil med Golovkovs, der ligner en god signing for OdB. Det vækker igen gnisten hos Odense, og de tilkæmper sig gode chancer for at udligne
I stedet slukker Koch lyset med godt og vel 1minut tilbage, lyset for OdB. Et skud fra blue line der finder vej imellem venner og fjender 6-4.
Galansky tages ud, men Hjulmand sender pucken i tomt mål fra egen zone til slut resultatet 7-4 til hjemme holdet.

Det blev ikke en stor kamp, især virkede EE uinspirerede og gentog mange defensive fejl fra forrige kamp.Omvendt kunne Odense godt have fået points med hjem, hvis de ikke havde sat 2. periode overstyr i boksen.
Man kan undre sig over at ObD ikke har skrabet flere points sammen, for de kæmper røven ud af bukserne, er skøjte stærke, og de har nu en etter der kan lægge pres på.
Kampens spiller blev fuldt fortjent Brady Shaw, der som en af de få, leverede fra start. Også Sune HJulmand kan roses, især for sine to mål. Hvornår er det sidst sket?