HM

Nikolaj Carstensen: Vi arbejder ikke for hinanden

Aalborg Pirates havde sat næsen op efter en hjemmebane sejr, men da først Vienna Capitals strammede grebet, så gik det alt for stærkt for de regerende danske mestre.

Efter en super start af nordjyderne var det, stik imod spil og chancer, udeholdet der udnyttede momentum efter et powerplay og bragte sig foran.

Derefter gik det ned af bakke for Aalborg og man fornemmede at 6-0 føringen kort inde i 3 periode, ikke var større fordi Vienna var tilfredse og holdt lidt igen. Især anden periode var præget af flere fejl i Aalborgs defensiv og der var slet ikke den gejst over Pirates som man så i de første par kampe.

Backen Nikolaj Carstensen var heller ikke tilfreds med indsatsen.

- Vi arbejder ikke for hinanden som hold, og så laver vi nogle dumme fejl, og den slags bliver straffet uanset, om det er i en ligakamp eller som her i Champions League, hvor det straffes endnu hårdere udtaler Nikolaj Carstensen til nordjyske.dk

[caption id="attachment_71518" align="aligncenter" width="500"] Foto: Daniel André Stentz[/caption]