Casper

Nicklas Carlsen: Det var uacceptabelt

Rødovre Mighty Bulls tabte i går på hjemmebane til Odense Bulldogs. Nicklas Carlsen betegner Rødovres præstation på isen som "uacceptabel".

[caption id="attachment_57947" align="aligncenter" width="300"] Foto : Henrik Bauch[/caption]

For blot to måneder siden vandt Rødovre Mighty Bulls 13-4 over Odense Bulldogs i Rødovre Centrum Arena. I går tabte de 3-2 efter straffeslag. Forskellen på de to kampe er stor. Ikke blot resultatmæssigt, men også spillemæssigt. Det udtalte Rødovre-forward Nicklas Beyer Carlsen efter kampen til Rødovre Lokal Nyt.

Odense Bulldogs bragte sig foran med 1-0 i kampen i 1. periode. En føring de bevarede indtil 3. periode, hvor det endelig lykkedes for Rødovre at få udlignet. Der skulle dog ikke gå mange sekunder før Odense fik scoret endnu en gang. Få minutter senere fik Rødovre endnu en gang udlignet i kampen, som skulle ud i en lang straffeslagskonkurrence for at finde sin vinder. Selvom at Rødovre kom tilbage to gange i opgøret, så var Nicklas Carlsen som nævnt ikke tilfreds. Han føler at indstillingen manglede.
"”Der sker det i dag, der ikke må ske. Det virker som om, at indstillingen ikke er der. Sidst vi spillede mod Odense, hvor vi vandt med de vanvittige cifre, havde vi snakket om, at de ville komme med alt hvad de har. Vi har også set på deres seneste resultater, at Odense har spillet nogle tætte kampe, så det er uacceptabelt det vi leverer i dag."

• Nicklas Beyer Carlsen til rnn.dk

Rødovre Mighty Bulls får mulighed for at revanchere sig på fredag, hvor der er returopgør i Odense. Der er kampstart i Odense Skøjtehal klokken 19:30 på fredag.