Jytte

Nederlag til piraterne i første træningskamp

Danmarksmestrene Aalborg Pirates tabte 3-0  til de norske mestre Storhamar  lørdag eftermiddag.

Det nye pirathold har store forventninger hængende tungt på skuldrene efter sidste sæsons succes.
Holdet viste gode takter, selvom de ikke er spillet ordentligt sammen endnu, og som en sindig nordjysk tilskuer måske ville sige om indsatsen i første træningskamp, kunne "det ha wat møj værre".

Hvis man ser på chancer og spil, burde nordjyderne have været på måltavlen, men det lykkedes altså ikke, selvom det mange gange brændte på hos Östlund, den norske målmand.
Til gengæld må Storhamar roses for at være effektive, specielt i første periode, hvor Eirik Salsten og Stefan Thoresen  begge fik sendt pucken i nettet.

Aalborgs defensiv viste rigtig god styrke, de fik i hvert fald øvet sig i boxplay, da begge mandskaber af flere omgange blev ramt af byger af udvisninger. Aalborg Pirates spillede over to omgange i undertal tre mod fem, men klarede flot frisag. Faktisk lykkedes det kun for nordmændene at score et enkelt mål i overtal.
Vilde 54 minutters udvisninger blev fordelt på begge hold, dommerne fik vist også øvet sig, nemlig i at bruge fløjten!

Med fire minutter tilbage af kampen scorede Kjetil Martinsen til slutresultatet 3-0.