Christian Rolund

Mark Derlago: Vi er alle klar til kamp 7

Selvom Mark Derlago fik scoret to gange i Granly Hockey Arena tirsdag aften, så var dette ikke nok, da Frederikshavn White Hawks tog sejren på hele 6-3 ude over Esbjerg Energy. En kamp, hvor esbjergenserne ellers kom godt fra start i første periode, men senere hen faldt total sammen, og måtte kæmpe sig tilbage resten af kampen. Dog uden held. Afstanden efter 1. periode var simpelthen for stor.

Den sidste kvartfinaleserie skal dermed ud i en syvende og afgørende kamp i Frederikshavn fredag aften.

- Dette er, hvad slutspillet handler om. Kamp syv. Vi er spændte på, at tage derop og forsøge at vinde kampen.

- Selvfølgelig ville vi gerne have vundet serien på hjemmebane, men det gik bare ikke vores vej. De scorede på de chancer, som de fik i løbet af kampen, og det gjorde vi ikke.

Selvom Esbjerg Energy missede den første matchbold på hjemmebanen, så er Mark Derlago efter to sejre i Frederikshavn ikke i tvivl om, at Esbjerg sagtens kan tage den tredje sejr i Norrdjylland.