HM

Mario Simioni: Vi havde en chance for at vinde kampen og så gik det helt galt

Små 11 minutter før tid, stod SønderjyskE overraskende med 3-3 mod Rögle BK og havde en fornuftig chance for point, men en 5 minutters overtals periode til Rögle skød alle drømme om point ned.
Det var derfor også en frustreret SønderjyskE træner der efter kampen talte med nordschleswiger.dk

- Vi havde jo for fa**** en chancen for at vinde den her kamp og så gik det fuldstændigt skævt og Rögle fik os til at se helt pinlige ud og det gælder også mig. Vi tager hjem herfra med en dårlig fornemmelse.
Naturligvis gør Shawn O'Donnells udvisning ikke noget godt for os. Han skal lære at man ikke laver den slags dumheder. Efter de 2 førstepowerplay mål imod os panikkede vi. Vi troede at vi efter 2. periode havde fundet ud af hvordan vi kunne stoppe Rögles powerplay, men der tog vi da helt åbentlyst fejl slutter Mario Simioni af til nordschleswiger.dk

Nu har SønderjyskE ind til på søndag at få styr på deres boxplay og disciplinen, for der går turen til Frederikshavn.