Michael Petersen

Kvindeligaen: Hvidovre slog Herlev i straffe

De 2 bedste hold i dansk kvinde ishockey de seneste mange år, spiller i denne sæson 8 kampe imod hinanden i kvinde øst ligaen.

Hvidovre som er de forsvarende mestre tog i går hjemme imod rivalerne fra Herlev.
Disse 2 hold stod overfor hindanden i finalen sidste år, hvor Hvidovre blev danske mestre.

Inden kampen i går havde Hvidovre vundet 4 ud af de 6 kampe som de 2 hold har spillet indtil videre.

Det var også Hvidovre som kom bedst fra start, efter blot 1:40 da Julie Kryger bragte Hvidovre foran 1-0.
Hvidovre sad i den grad også på første periode, mens Herlev blot havde 2 skud på mål, skød Hvidovre løs på Cassandra Repstock-Romme i Herlevs mål. Efter første periode havde Hvidovre sendt 17 skud på mål.

I midten af anden periode fik Herlev udlignet til 1-1 da topscoren på holdet, Silke Lave Glud, fik pucken ind bag Anna Friis. Dermed har Silke Glud lavet 13 point, hvor 10 af dem er mål i 6 kampe. Dermed har Silke Glud været med i 13 ud af de 18 mål som Herlev har lavet.

Selvom Hvidovre lagde et pres på Herlev, fik de ikke scoret flere gange i ordinær spilletid.
Cassandra Repstock-Romme havde efter 60 minutter haft 44 skud på mål og kun lukket 1 mål ind.

Da der heller ikke kom nogle mål i overtiden, skulle den hele vejen ud i straffe. Her blev der sat et mål ind efter 6 straffe. De blev sat ind af Sanne Just Jensen som skød 2. gang for Hvidovre. Dermed vandt Hvidovre 2-1 efter straffe, de fører nu 5-2 efter 7 ud af de 8 kampe som de 2 hold spiller i år.

Den sidste kamp i mellem de 2 hold bliver spillet den 1/3 klokken 19:30, når Hvidovre hjemme får besøg af Herlev igen.