Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Jytte

Herlev slog piraterne 3-0

Aftenens kamp i Bentax isarena var mellem Aalborg Pirates og Herlev Eagles.

De første fire minutter havde ingen af holdene et skud på mål, spillet var ellers højt nok, men helt farlige blev de ikke.

Luis Blak Olsen var dog ved at have skabt en kæmpe chance, da han var hurtigt på pucken og sendte den på tværs, men ingen af medspillerne nåede at sætte staven på, Quemener var ellers ikke nået helt tilbage.

Derefter havde hjemmeholdet nogle chancer, Ainsworth, Anker og Humphries ramte målet.

Halvvejs i perioden måtte Mads Carlsen trække i nødbremsen i egen zone. Piraterne fik dermed kampens første powerplay, men lidt symptomatiske for hjemmeholdet i øjeblikket, endte det med en scoring af modstanderen i stedet for. William Qvist opsnappede pucken efter en fejlpasning af piraterne, han skøjtede alene ned til Quemener, og med et hurtigt vip sendte han pucken i mål til 0-1.

Med fem minutter igen inden pausen dansede Panelin Borg og Giftopoulos med musklerne, det resulterede i en udvisning til dem begge og holdene spillede fire mod fire i to minutter. Gæsterne havde de farligste chancer. Salviahti Nagander og  William Quist stod bag to af de chancer. 6-8 i skudstatistik og pause.

Aalborg kom bedre igang i anden periode, en af de bedste i aften unge Jonathan Brinkmann viste god energi og hurtighed. Han driblede ofte elegante imellem de noget større backs fra Herlev Eagles.

I lange perioder holdt piraterne nu et angrebspres. Herlev var dog ved at overliste Aalborgs målmand, da pucken lavede et loop ind over ham, men også over målet.

Lidt senere sendte Teminesi gummiskiven på tværs i hjemmeholdets målzone, men der var ingen herlevspillere til at modtage den.

Spencer Humphries blev sendt i udvisningsboksen pga. en høj stav, og generelt virkede han klodset og ukoncentreret i dele af kampen.

Brett Thompson fik to minutter, og Aalborg fortsatte det gode angrebsspil, så Jidskog fik virkelig noget at lave i Herlevs mål, hvor Ainsworth og Humpfries havde chancer med skud på målet.

Anden periode endte målløse, så hjemmeholdet var stadig kun nede med en “pind”. Skudstatistikken lød på 17-13 inden sidste periode.

Jeppe Jul smed puck på mål, som var ved at drille Jidskog Og slidt efter sendte Jeppe et hårdt skud ind på den svenske keeper.

Herlev vendte spillet og let kunne Jesper Thörnberg skøjte hele vejen op langs banden og sætte pucken ind til højre for Aalborgs franske målmand. 0-2 og piraterne fik en spand kold vand i hovedet.

Med otte minutter igen face off i Herlevs ende, her stod McNamme lige op ad Jidskogs målstolpe ikke en men to gange, men pucken ville ikke ind. Piraterne fik chancen i powerplay, og der var da også udmærket spil.

Med to minutter tilbage trak Aalborg målmanden, og et halvt minut efter stod der 0-3 til Herlev, Thörnberg scorede i tomt mål.

Herlev havde ellers ikke mange afslutninger i sidste periode, det havde  Aalborg til gengæld, men de er bare ikke skarpe pt.

Jonathan Brinkmann bedste spiller for Aalborg i aften.