Simon Golbert

Guentzel skød Penguins videre i målrig affære

Hele 13 mål blev der scoret i aftenens opgør mellem Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins, hvor Crosby og Co. trak det længste strå, og derfor kan se sig videre til 2. runde i dette års playoff.

Den 23-årige Jake Guentzel blev den store helt søndag aften, da han kunne sende Pittsburgh Penguins videre til 2. runde efter at have scoret hele 4 mål mod rivalerne Philadelphia Flyers i et opgør der endte 5-8.

Philadelphia Flyers startede ellers kampen stærkt, da man hurtigt kunne se sig foran 4-2, men med cirka 6 minutter tilbage af 2. periode vendte det hele, da svenske Patric Hornqvist kunne reducere til 4-3.

Da var det så tid til til det helt store 'Guentzel-show', efter 4 kasser i streg af den unge amerikaner, der altså kunne juble over, at være videre til 2. runde i håb om et 'three-peat' for pingvinerne.