Jytte

Frederikshavn kæmpede en sejr på 3-4 hjem fra piraternes hule.

Ærkerivalerne Aalborg pirates og Frederikshavn White Hawks mødtes til træningskamp på Aalborgs hjemmebane denne fredag aften. Tadeas Galansky stod på mål for Frederikshavn, mens George Sørensen var førstevalg for Aalborg.
Spillet hang ikke helt sammen endnu og alligevel var der mange gode takter på begge mandskaber. Oskar Drugge virker som noget af et scoop for piraterne.

Efter blot 35 sekunder lynede Kirill Kabanov til 1-0 efter tæt spil med Julian Jakobsen og Nikolaj Carstensen foran Galanskys mål.
Det var en chokstart af hjemmeholdet.
Der var god fart på kampen, med nærgående chancer til begge mandskaber.

Med tolv minutter igen af første periode øgede piraterne til 2-0, målet blev scoret i powerplay.  Oskar Drugge, hjemmeholdets nye back viste sin farlighed med et langskud.

2-2 af Thomas Søndergaard kom alene frem i Georgs venstre side og smækkede pucken i netmaskerne med Aleksi Halme (ass. Mads Falborg Iversen og Jonas Wilquin)

Anden periode var meget lige, med chancer i begge ender af banen, men der skulle gå otte minutter inden næste mål kom. Jesper Dahlroth scorede tæt på målet til en 2-3 føring. Senere var Daniel Madsentæt på. Gæsterne havde det meste spil i de sidste minutter.
Kabanov, blev lige nøjagtig holdt væk fra fadet af gæsternes forsvar efter at han havde stillet sig ind ved Galanskys målstolpe med pucken.
Pausestillingen inden tredje periode var 2-3 føring til White Hawks.

I tredje periode

Martin Højbjerg scorede i undertal til 3-3 og så var kampen igen helt lige. Hjemmeholdet fik endnu et powerplay, her fik de sendtrigtig mang pucke på mål, men det lykkedes ikke at score, Galansky stod godt imod.
Med otte minutter igen fik gæsterne et powerplay, og de udnyttede en fejlpasning af hjemmeholdets forsvar, gummiskiven endete ude foran målfeltet, hvor Sebastian Brinkmand fik ramt på den - og så stod der 3-4.
Hjemmeholdet kom i spilovertal hurtigt efter. Frederikshavnerne kæmpede med de mange forsøg.

Med to minutter tilbage af sidste periode trak Aalborg målmanden ud. De var lige ved og næsten flere gange, men White Hawks trak det længst strå, kæmpede hårdt og hev håneretten med nord på.

1 - 0: (00:35) Aalborg Pirates [EQ]. #7 Kirill Kabanov (#61 Julian Jakobsen, #24 Nikolaj Carstensen)
2 - 0: (07:19) Aalborg Pirates [PP1]. #42 Oskar Drugge (#10 Victor Rollin Carlsson)
2 - 3: (27:41) Frederikshavn White Hawks [EQ]. #39 Jesper Dahlroth (#18 Radek Cip)
3 - 3: (45:52) Aalborg Pirates [SH1]. #58 Martin Højbjerg (uassisteret)
3 - 4: (53:57) Frederikshavn White Hawks [PP1]. #28 Sebastian Brinkman Andersen (#7 Thomas Søndergaard)