Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Casper

Frans Nielsen hattrick: Se Nielsens hattrick og interview

Frans Nielsen scorede tre mål da Detroit Red Wings tabte efter straffeslag til Tampa Bay Lightning.

Frans Nielsen scorede hattrick i nat for Detroit Red Wings. Nielsen scorede til 2-0 i 1. periode. I 2. periode kom Tampa Bay Lightning mere med i kampen. Nielsen gjorde dog hvad han kunne for at hjælpe Detroit på sejrskurs, da han i midten af 2. periode scorede til 3-2 og senere i perioden til 4-3.

Tampa Bay Lightning kom desværre for Detroit tilbage i kampen og fik udlignet til 5-5 med fem minutter tilbage af 3. periode. Der blev ikke scoret nogle mål i den forlængede spilletid og dermed skulle kampen afgøres i straffeslag.

Frans Nielsen var første straffeslagsskytte for Detroit Red Wings, og her lykkedes det desværre ikke for Nielsen, at putte pucken bag Edward Pasquale i Tampa Bays mål. På trods af nederlaget og det brændte straffeslag blev Nielsen 1st star i kampen efter sit hattrick.