HM

Effektive White Hawks hentede 3 point hos SønderjyskE

Frøs Arena lagde is til kampen imod Frederikshavn - en kamp man på forhånd vidste ville blive tempofyldt og sandsynligvis også ret tæt.

Frederikshavn White Hawks er kommet godt fra start i dette års grundspil, senest med en sejr over lokalrivalerne fra Aalborg Pirates.

Hjemmeholdet var ligeledes kommet godt fra start, men et 3-0 nederlag i fredags til Odense Bulldogs, havde fremkaldt lidt panderynker hist og her.

Det var hjemmeholdet der kom bedst fra start, men trods mest spil og flest chancer, så kom der ingen mål ud af de første 20 minutter.

Det var så omvendt i 2 periode. Her var det gæsterne der var i téten og modsat hjemmeholdet, så skulle udeholdet vise sig at være betydeligt mere effektive. Først var det Cam Spiro der udnyttede en contra efter et godt SønderjyskE pres og små 2 minutter inden perioden var slut, kom der atter en nordjysk scoring og igen efter et godt SønderjyskE pres - denne gang ved Jens Henrik Tönjum der klappede til den fra halvdistancen uden chance for Galbraith i SønderjyskE målet.

I 3 periode ville White Hawks forsvare deres føring, hvilket resulterede i en del puckbesiddelse hos SønderjyskE. Der faldt også en SønderjyskE scoring ved Anders Førster der rettede en skud af fra blue line - Første havde ellers været af isen og til behandling i 6-7 minutter hos den lokale læge, efter at White Hawks Henri Auvinen havde sendt ham i isen med en crosschecking direkte i ryggen.
Christopher Frederiksen lukkede og slukkede med en scoring i tomt mål til 3-1

En ganske fortjent sejr til Frederikshavn White Hawks, der modsat hjemmeholdet, forstod at udnytte deres chancer.

Begge hold viste i store perioder rigtigt godt spil i et højt tempo, men der var bare skarpheden til forskel.

Bedste spillere hos SønderjyskE var Anders Førster og Jordan Pietrus der begge sædvanen tro sled og slæbte i 60 minutter.

Hos gæsterne var det kæden med Søndergaard, Boysen og Mølgaard man bed mest mærke i.
Søndergaard og Boysen har en god kemi og der vil komme mange point i sæsonens løb fra de to forwards.