Jytte

Blue Fox sejr tæt på at ydmyge piraterne

Hjemmeholdet Aalborg Pirates tog i aften imod Herning Blue Fox.
Aalborg havde fået Pierre-Olivier Morin tilbage på isen.  Cody Donaghey havde debut og spillede med nr. 44.

Efter de første to perioder så det ud til, at piraterne skulle ydmyges på egen is af Herning anført af Brace Cameron, Brodie Dupont og Mark MacMillan. Piraterne reddede dog æren i sidste periode.

Herning fik en chokstart med en 0-2 føring efter de første fem minutter,  og først efter tretten minutter fik piraterne  hul på Simon Nielsen i Blue fox målet.  1-2 målet blev scoret af  debutanten Cody Donaghey.
Det rystede overhovedet ikke gæsterne, som ufortrødent fortsatte deres frisk opspil direkte op mod George Sørensen i de rødes mål.

Herning scorede og scorede som det passede dem, og havde en fest på isen. Først til 1-3 af Mathias Bau Hansen, så 1-4 af Jakob Jessen. De blev endda til hele 1-5 af Brodie Dupont inden piraterne fik lov at gå til pause. Sikke en lussing, og mon ikke der ventede en verbal skideballe fra trænerduoen i omklædningsrummet.

Piraterne kom bedre ud på isen i anden periode, de fik strammet op i forsvaret.
Begge hold havde store chancer, og en overgang var der frustration at se hos hjemmeholdet.
Ingen af holdene fik scoret, ja faktisk var anden periode næsten slut inden kampens syvende mål kom.
Hernings Mark MacMillan sendte gæsterne på 1-6 og tenniscifre over de røde pirater.

Tredje periode begyndte med et powerplay til Aalborg, og her var de yderst effektive kort inde i powerplayet sendte Kabanov pucken ind højt til højre for Simon Nielsen til 3-6.

To minutter efter var det så Mikkel Højbjergs tur til ar have sidste stav på pucken, så pludselig stod der 4-6 i en kamp,  hvor det ellers så helt umuligt ud for hjemmeholdet.
4-6 blev slutresultatet, og piraterne forhindrede den helt store afklapsning i en fortjent Herningsejr.

00:58 0 - 1 Cameron Brace (ass. Mark MacMillan og Petter Hansson)
04:59 0 - 2: Brodie Dupont ( ass. Mathias Bau Hansen)
13:08 1 - 2: Cody Donaghey (ass. Jonathan Brinkman Andersen)
14:29  1 - 3: Mathias Bau Hansen (ass. Cameron Brace, Petter Hansson)
16:57   1-4:  Jakob Jessen (ass. Cameron Brace)
19:00  1-5:  Brodie Dupont (ass. Nicolai H. Weichel og Rasmus Nielsen)
39:42 1-6 Mark MacMillan (ass. Markus Jensen og Mads Christensen)
42:02 2-6 Kirill Kabanov (ass. Sebastian Bergholt)
44:18: 3-6 Mikkel Højbjerg (ass. Thomas Spelling og Julian Jakobsen)
55:32: 4-6  Mikkel Højbjerg (ass. Julian Jakobsen)