Jytte

Aalborg med Brinkman i front vandt en tæt kamp mod Frederikshavn

En intens, rodet og uskøn kamp på piraternes hjemmebane i aften, med usikre målmændspræstationer og pasninger på kryds og tværs som ikke fandt en modtager, måtte da være en elendig kamp at se på?

Men nej tværtimod , som med alle lokalbragene mellem piraterne og høgene, så var der gang i publikum og i spillerne.
Spillerne fra nord tørstede efter revanche fra det store nederlag i går aftes og i noget tid så det ud til, at det kunne lykkes for dem.

Gorm Tophøj lavede kampens første mål til stor begejstring for de frederikshavnske fans.
Men som perioden skred frem fik hjemmeholdet bedre fat, og Mike McNamee fik udlignet til 1-1.

Ronan Quemener havde ikke en af sine bedste dage, men det var han nu ikke ene om, men spillerne på begge hold knoklede alligevel løs.
Christoffer Frederiksen gjorde det onde ved sit tidligere hold og bragte FWH på 1-2 i et power play, og stillingen holdt til periodepausen.

Anden periode var en yderst rodet affære, hvor spillerne i flere omgange lå mere på isen end de spillede. Bl.a. var der en spiller fra begge mandskaber som længe spændte ben og boksede foran Quemeners mål. Et par gange løb spillere fra samme hold sammen, og pasningerne var totalt missede.

Men spænding - det var der, og Sebastian Brinkman kom i gang.
Det blev hans helt store aften i aften, og han begyndte med at udligne til 2-2.

Lille kompakte Gorm Tophøj ville det dog anderledes, og han scorede sit andet mål i kampen.Høgene førte igen med en pind, 2-3.
Føringen var en sølle frist, fordi Mikkel Højbjerg lynhurtigt fil ekspederet den sorte skive ind i målet i den anden ende, og nu var kampen igen helt lige med 3-3.

Et par minutter før pausefløjtet scorede Sebastian Brinkman så sit andet mål til 4-3.

Dale Mitchell havde større kontroverser med publikum ved siden af udskiftningsboksen, og han var stadig godt oppe at køre på vej ud til pausen, hvor han bag målet igen fik gestikuleret noget mere eller mindre upassende til publikum, som også gjorde deres til at provokere ham.

I tredje periode var der flere store chancer. Hjemmeholdet lagde ud med et skud på overlæggeren, og Frederikshavn havde en kæmpe chance bagefter, hvor den aalborgensiske målmand måtte diske op med en stor redning.

De to spillere med nummer 32 på ryggen, havde set sig gale på hinanden og spillede op til dans - hvem der dansede bedst skal være usagt, men de røg begge til afkøling, finske Henri Auvinen fik to minutter, mens Lasse Bo Knudsen fik to plus to og piraterne skulle spille i undertal.

Derefter røg Magnussen og Mikkel Højbjerg ud, hvormed Frederikshavn fik en fem mod tre situation i et minut. Mathias Mølgaard udnyttede overtallet med et mål til 4-4.

Derefter så det ud til, at gæsterne tabte pusten lidt, mens piraterne til sidst holdt på med at få scoret til sejr i ordinær tid, men det lykkedes ikke for dem.

Afgørelsen skulle findes med straffeslag. Blot én spiller kunne score, og det var Aalborgs unge forward Sebastian Brinkman, som meget sikkert satte pucken ind til venstre for Frederikshavns keeper. Tre mål af Brinkman, som på den måde fortjent stjal rampelyset.