Claus Juhl Zafnes

Aalborg er danske mestre

For første gang i 37 år skal DM guldmedaljerne, og Prins Henriks cup til Aalborg, efter Aalborg Pirates her til aften besejrede Herning Blue Fox med 6-1, på hjemmebane foran 5000 tilskuere i Cool East Arena, i kamp 6 i finaleserien.

Aalborg startede som lyn og torden, og allerede efter 4:22 var de foran med 2-0, og den stilling holdt perioden ud.

I anden periode kom Herning tilbage i kampen, med en reducering i starten af perioden, inden Aalborg udbyggede føringen til 3-1 lidt over midtvejs. Herning havde også pucken i nettet igen, men målet blev annulleret for at være sparket ind.

I starten af tredje periode udnyttede Aalborg et powerplay til 4-1, og midt i perioden, gjorde de det også til 5-1. De sidste 10 minutter blev sejren nærmest "cruiset", og til sidst blev det også til 6-1.

Aalborg – Herning 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)

02:52 1-0 Clay Anderson (Mikkel Højbjerg, Martin Højbjerg)

04:22 2-0 Peter Quenneville (Pierre-Olivier Morin)

24:14 2-1 Jan Dalecky

33:49 3-1 Peter Quenneville (Pierre-Olivier Morin)

43:56 4-1 Martin Lefebvre (Julian Jakobsen) PP

50:03 5-1 Julian Jakobsen (Sonny Hertzberg)

58:37 6-1 Julian Jakobsen