Jytte

4 piratmål i tredje periode sænkede Rungsted

Der var dømt returkamp i Aalborg mellem Aalborg pirates og Rungsted Seier Capital søndag eftermiddag.
I fredags trak Aalborg det længste står og sejrede med 5-8 på sjællændernes hjemmebane.
Begge hold stillede med fire fyldte kæder. Jonas Jakobsen var med for piraterne efter en lille knockout fredag aften.

Kampen var blot et minut gammel, da Bertram Jelert Kristensen scorede til 0-1 og tog piraterne på sengen.
Rungsted spillede mere direkte i dag og søgte mere ind foran mål i deres angreb.

Victor Panelin-Borg spillede med musklerne og måtte i straffeboksen i to minutter. Udvisningen til Panelin-Borg efter ti minutters spil skulle vise sig at blive fatal, fordi gæsterne var hurtige til at sætte powerplay spillet op, og efter et ti sekunder kom de yderligere foran.
Bertram Jelert Kristensen stod næsten oppe på George Sørensens skøjter, da han sendte pucken det sidste stykke ind i mål til 0-2.

Anden periode gik igang, og det var igen gæsterne, som lagde bedst ud med to seriøse skud på mål.
Herefter tog piraterne over og havde momentum de næste fem minutter, hvor de flere gange testede Nihlstorp  i  Rungsteds mål.
Rungsted Seir Capital kom slet ikke så let igennem mere, men der skulle gå tolv minutter, inden det lykkedes at prikke hul på Nihlstorp.
Carl Neil modtog pucken fra Jeppe Jul Korsgaard, da han stormede frem og sendte gummiskiven ind i  målmandens venstre side til reducering  1-2.
Herefter satte Capital spillerne igen mere fart på spillet, men det, der kom på mål, tog Sørensen sig af.

Lige inden pausefløjtet kom hjemmeholdet frem med tre mand lige foran gæsternes mål og der var ingen chance for sjællændernes keeper for at afværge målet til 2-2

Nicklas Hardt sendte pucken på mål 17 sekunder inde i tredje periode ,og kort efter  var den så gal i den anden ende, da Martin Lefebvre afsluttede.
Senere smed gæsternes svenske keeper sig ned på maven for at forhindre en scoring.

Otte minutter inde i tredje periode kom hjemmeholdet foran med 3- 2 efter, at Martin Lefebvre smækkede pucken ind. Lefebvre blev sat på grund af  lækre pasninger mellem Duffy, Kabanov og ham selv.

To et halvt minut efter blev det til 4-2. Rungsted havde tre spillere, som bare kiggede puck, mens Pierre-Olivier Morin var helt fri i modsatte side. Det udnyttede canadieren.

Pludselig var Mattis Persson  fri foran de rødes mål, og da ingen fra hjemmeholdet reagerede, sendte Persson den sorte skive i netmaskerne og reducerede til 5-3. Med to minutter igen trak Rungsted deres målmand ud.
Men deres kvaler var ikke ovre.
Thomas Spelling kom fri til venstre for sjællændernes mål og fra en lidt skarp vinkel skød han pucken i tomt måltil 6-3.

01:18  0 - 1:  Bertram Jelert Kristensen (ass. Alex Wideman og Rasmus Thykjær Andersson)
09:53 0 - 2: Bertram Jelert Kristensen (ass. Marcus Olsson og Mattias  Persson)
32:20 1 - 2: Carl Neill (ass. Jeppe Jul Korsgaard og Kirill Kabanov)
39:42  2 - 2: Pierre-Olivier Morin (ass. Josh MacDonald og Martin Lefebvre)
48:29 3 - 2: Martin Lefebvre (ass, Kirill Kabanov og Ben Duffy)
51:16  4 - 2:  Pierre-Olivier Morin (ass. Josh MacDonald)
54:35  5 - 2: Mikkel Højbjerg (ass. Julian Jakobsen)
55:11   5 - 3: Mattias Persson (ass. Marcus Olsson og Nichlas Hardt)
58:18  6 - 3: Thomas Spelling (ass. Josh MacDonald)