Johnny Ziegler

Brad Marchand spillede i nat i hans NHL kamp nr. 500, og hvilken kamp. Bruins forward lavede 2 mål og 3 assists i Bostons 6-3 sejr over Philadelphia.

Cody McLeod blev tradet til Nashville fra Colorado i fredags, og i nat scorede hans så åbnings målet for hans nye hold imod hans gamle, da Nashville vandt 3-2 over netop Colorado.

Carolina Hurricanes har kun tabt 1 af deres seneste 15 hjemmekampe, og det fortsat i nat, da Brock McGinn førte an med en 4. points nat i deres 7-4 sejr over NY Islanders. Canes 7 mål blev i øvrigt sat ind af 7 forskellige spillere.

Jaromir Jagr blev matchvinder da han og Florida i nat besejrede Columbus 4-3. Columbus har efter deres lange sejrs stime tabt 4 af deres seneste 10 kampe men er stadig ligaens tophold, 1 point foran Lars Eller og Washinngton.

Carey Price havde 29 redninger imens Montreal lavede 3 mål på 62 sekunder i 3. periode, de de i nat slog NY Rangers 5-4.

Målmand Jonathan Bernier havde 26 redninger, da han og Anheim inat fik en 3-0 shutout sejr over Arizona.

I en Wild kamp hvor Minnesota førte 4-0, og Dallas kom tilbage til 4-4, lykkedes det for Minnesota Wild at score sejrs målet til 5-4 i 3.periode. Jason Zucker blev matchvinder for Minnesota.

Leon Draisaitl blev matchvinder, og Cam Talbot havde 25 redninger, da Edmonton i nat slog Calgary Flames 2-1 på straffe.