Johnny Ziegler

Philadelphia hentet i nat 2 vigtige point i deres forsøg på at sikre sig en wildcard plads til playoff, da de besejrede Carolina 4-3 i OT. Sejrs målet blev sat ind af Braydon Schenn. Med Sejren er Flyers nu kun 5 point efter Toronto og Frederik Andersen om den sidste wildcard plads.

Chicago Blackhawks sikrede sig i nat som det 3. hold, en plads i playoff da Colorado blev besejrede med 6-3 i en vild comeback. Blackhawks som var bagud med 3-1 med 10 minutter tilbage i 3. periode, scorede 3 mål på 34 sekunder og 5 i perioden, og sikrede sig dermed de 2 point og en plads i playoff.

Montreal slog i nat Ottawa Senators for anden kamp i træk denne gang 4-1 på hjemmebane. Carey Price havde 30 redninger i sejren, som skubber Ottawa 4 point efter Montreal på første pladsen i Atlantic Division.