Thomas

Vi får for mange dumme udvisninger

Odense Bulldogs besejrede her til aften, Unibet Stars i 1. runde af Metal Cuppen.

[caption width="212" align="alignright"] Christian Hee Foss

Det var da også Stars, der kom først på scoringstavlen, ved Christian Hee Foss allerede efter godt 1 minut af aftenens kamp.
Vi fangede Christian for at få hans version af målet.

Angående mit mål, laver de 2 nye finske angriber (tuomas muhonen og ossi Saarinen) et godt forarbejder nede bagved Odense målet. Ossi for fat i pucken tilsidst og ligger den flot på tværs til mig, hvor jeg så ligger den mellem benene på målmanden
Christian Hee Foss til Hockeymagasinet.dk

Odense fik dog udlignet inden, første periode havde sin ende, ved den nye canadier Ryan McDonough, som publikum i Odense nok skal blive glad for.

I 2 periode, sad Odense tungt på kampen og fik da også scoret 2 gange, til stillingen 3-1, og det blev også 4-1, inden Unibet Stars kom med i kampen igen, med 2 scoringer.

Men evigt fightende Mike Daugulis, satte et søm i kisten, da han scorede til 5-3 med kun godt et minut tilbage.

Men Unibet Stars kunne godt være deres indsats værd, som Christian Hee Foss også gav os ret i.

Vi spiller en okay kamp, men får for mange dumme udvisninger og bliver straffet på det især i 2 periode. Hvor vi har vores dårligste periode. I 1 og 3 matcher vi Odense godt. Alt i alt et udmærket udgangspunkt for et hold der er i en læringsproces og lige skal finde niveauet, da det hele er nyt for mange af os. Vi ser os dog aldrig tilfredse med et nederlag.

Odense Bulldogs er nu videre til kvartfinalerne i Metal Cuppen, hvor Herning Blue Fox venter på holdet fra Fyen, over 2 kampe i næste weekend.