HockeyNyheder

Det ville være bonus selv at kunne vælge i kvartfinalen

Aalborg Pirates spillede i går en rigtig god gang udebane hockey, da der var generalprøve på Metal Cuppen da Rungsted Seier Capitals tog imod Aalborg Pirates i SAXO Arena.

– Vi spillede rigtig godt i de to første perioder, og især i anden periode viste vi skarphed og scorede på de chancer, vi skabte. I tredje periode sparede vi på kræfterne og faldt lidt i niveau, hvilket nok var helt naturligt, da kampen var afgjort, sagde assistenttræner Ronny Larsen efter kampen til Nordjyske Stifttidende.

Med gårsdagens sejr over Rungsted Seier Capitals på 6-2 udbyggede Piraterne deres forspring ned til Odense på 2 pladsen til5 point, med 6 point ned til Frederikshavn White Hawks på 3. pladsen.

– Vi spiller for at vinde alle kampe, og selvfølgelig vil det være en bonus at vinde grundspillet, så vi selv bestemmer, hvem vi skal møde i kvartfinalen, siger Ronny Larsen.

Kampen igår var som sagt en generalprøve på Metal Cup finalen den 26 februar, og vi skal faktisk tilbage til 2015 for at finde den sidste sejr til Rungsted Seier Capitals over Aalborg Pirates, de sidste 8 kampe er alle endt med Aalborg Pirates sejr, og det kan man da vist kalde et overtag.