John Hilmand

Unibet Stars vs Odense Buldogs

Unibet Stars måtte desværre undvære 3 stjerneskud til kampen nemlig Cody, Foss og Linke.

Men på trods af dette afsavn, spillede Unibet Stars som om at de havde spillet i Metal ligaen
i mange år.
Som sædvanlig startede Unibet Stars med at pådrage sig en række udvisninger - unødvendig spænding
Der skulle kun gå 4 minutter og 10 sekunder før nr. 21 Anders Førster assisteret af nr. 23 Ossi
Saarinen sendte pucken i mål til stillingen 1 - 0. Dette satte åbenbart Odense i gang, for der gik
kun yderligere 2 minutter og 19 sekunder før Odense fik udlignet til stillingen 1 - 1. Nu spillede
Unibet Stars med en vilje som overgik Odense, de producerede mange chancer som resulterede i et
yderligere mål i tiden 13:55 scoret af nr. 23 Ossi Saarinen assisteret af nr. 9 Tuomas Muhonen og
nr. 21 Anders Førster. I den resterende del af perioden pressede Odense på for at få udlignet. Dette
pres afviste Unibet Stars, som selv skabte mange chancer.

2. periode: Spillet bølgede frem og tilbage, ingen af holdene kunne etablere et overtag. Odense fik
først styr på spillet og fik udlignet til 2 - 2 i tiden 32:31; men mindre end 2 minutter senere i
tiden 34:26 øgede Unibet Stars til 3 - 2 målet scoret af nr. 21 Anders Førster assisteret af nr. 55
Niclas Edman. I resten af perioden udviste Unibet Stars den fighter ånd som kendetegner et hold med
troen på sig selv.

3. periode: Unibet Stars blev sat under et vældigt pres, Odense havde åbenbart hentet alle deres
energi reserver, i lange perioder måtte Unibet stars derfor kæmpe hårdt i egen zone dette gav mulighed
for kontra angreb. I tiden 51:12 øgede Unibet Stars til stillingen 4 - 2 målet scoret af nr. 9 Tuomas
Muhonen assisteret af nr. 23 Ossi Saarinen og Anders Fisker. Periodens sidste 9 minutter var et
konstant pres mod Unibet Stars mål som blev holdt rent.