Jeg vil starte med et par betragtninger: Fairness eller ej, når der er 10 hold i Metal ligaen,
skal de vel deltage på lige vilkår? -seks af holdene spiller kamp både fredag og lørdag,
hvorimod de resterende 4 hold har èn eller tre hviledage mellem kampene.

Unibet Stars må undvære Cody Crichton

1. periode: På trods af Unibet Stars iver og mange chancer lykkedes det ikke Stars at få
pucken ind bag Frederikshavns målmand. Dette pres gav Fik mulighed for kontra angreb som
resulterede i at Fik i tiden 5:11 scorede til stillingen 0 - 1 ved nr 50 uden assist.
Unibet pressede på for en udligning, men igen blev Unibet Stars offer for et kontra angreb,
som øgede Fiks føring til 0 - 2 i tiden 11.57 scoret af nr 77 assisteret af nr. 50. Resten
af perioden var et stormløb mod begge mål. Mine personlige betragtninger er at Fik er en smule
sikre i pasningsspillet.

2. periode: Fik udviste en mere aggressive holdning til opgaven, hvilket endte med en scoring
til Fik i tiden 21:35, denne holdning samt en højere energi udfoldelse, i slutningen af
kampen skabte to ting, først et mål til Fik i tiden 34,20 samt scoret af nr. 24 assisteret af
nr. 4, og ikke mindst en træthed/udmattelse som gav udslag i at taklinger m.m. var langsomme
og virkede som alt for voldsomt spil.

3. periode: Unibet stars syntes nu at skrue op for energien, det syntes som om Fik havde brugt
det meste af deres energi. For i tiden 45:13 reducerede Unibet Stars til stillingen 1 - 4 målet
scoret af nr. 9 Tuomas Muhonen assisteret af nr. 55 Niclas Edman og kun 2 minutter og 45 sekunder
reducerede Unibet Stars til 2 - 4 i tiden 47:58 målet scoret af Toumas Muhonen assisteret af nr. 4
Anders Fisker og nr 21 Anders Førster. Den sidste del af kampen var et konstant pres mod Fiks mål.
Da der var ca. 3 minutter tilbage af kampen, tog Unibet Stars "time out" efter denne skiftede man
målmanden med en markspiller, for at øge presset kort ind i den resterende tid pådrog Fik sig en
udvisning. Pucken dansede på Fiks mållinie og var aldrig ude af Fiks forsvarszone.