John Hilmand

Unibet stars vs Ålborg Pirates

1. periode: Ishockey Danmark er igen blevet overrasket, hvor Unibet Stars den nye dreng i klassen
viste tænder og pressede Ålborg. Dette medførte, til Ålborgs overraskelse, at Unibet Stars efter
12:23 scorede til stillingen 1 - 0 målet scoret af nr 61 Mads Linke assisteret af nr 25 Jake Areshenko
Målet samt holdets voksende selvtillid gav Stars overtaget i resten af perioden, og kun Ålborgs
dygtige målmand forhindrede at pause stillingen ikke var mere end 1 - 0 til Stars.

2. periode: Unibet Stars største problem i perioden var de mange udvisninger, som holdet pådrog sig.
Dette skabte unødvendig spænding.
Men på trods af udvisningerne kæmpede holdet forbilledligt - igen med Frederik Hansen som en sikker
skanse. Holdet viste en gejst som sjællent er set.

3. periode: Unibet Stars kæmpede og kæmpede, længe så det som at kampen ville ende med en smal sejer
til Unibet Stars. men ca. 5 minutter før tid udlignede Ålborg til stillingen 1 - 1. Dette rystede ikke
Stars for da der kun manglede 3:24 scorede nr. 26 Kyle Essery assisteret af nr. 61 Mads Linke til
stillingen 2 - 1. Nu troede de fleste at kampen var afgjort; men nej Ålborg havde ikke den opfattelse og
med kun 2:36 igen udlignede de til stillingen 2 - 2.

4. periode endte 0 - 0 hvilket udløste straffeslags konkurance som vi desværre tabte 2 - 1.