U18 VM Kvinder - Polen 5-1

Polen – Danmark 1-5
(1-0,0-2,0-3)
SOG: 15-40 (5-13,7-10,3-17)

Kulissen er sat, med over 300 hjemme tilskuer og 20 Danskere og taget der er ved at lette… Polen er som forventet den modstander der skulle gå hen og blive den værste. Der skulle gå næste 8 minutter før vi kunne noteres os for den første udvisning, som også gav mulighed til Polen for at bringe sig foran 1-0. Ellers en kamp der bølger frem og tilbage, dog med et lille overtag fra de Danske spillere.

Anden periode starter som første periode slutter, højt tempo, gode flotte individer, men der mangler den sidste stav på pucken foran mål før den går ind. I tiden 33:02 kommer den endelig i MÅÅÅÅÅÅL, Caroline Søndergård får scoret til 1-1 ass. Josefine Hansen. Dette er så samtidig med at der er stor tændning på spillerne og optakt til flere slagsmål foran. Og så skulle der yderligere 5 minutter til….TAK Michelle Weis… 1-2 du er der altid til at bringe os foran.
Med et knebet forspring, og stor spændning går pigerne på isen til 3. periode, hvor begge hold starter med en i boksen. 9 sekunder skal Michelle Weis bruge til igen at bane vej wupti 1-3, og yderligere 3 minutter før Michelle Weis lægger den ind til Maria Peters der kan slukke lyset hos de mange polakker mede 1-4.
Hvem andre end kampes spiller Michelle Weis, kan lukke kampen med endnu en scoring ass. Kirstine Eberhardt.
DANMARK ER MED DENNE SEJER, vindere af denne gruppe, og kan se frem til næste sæson hvor modstanderne bliver Norge, Slovakiet, Tyskland, Ungaren, samt nedrykkerne fra A-gruppen.
Et stort tillykke, til hele holdet og ikke mindst trænerne Ulf Verner og Bjørn Peters, der startede denne sæson med spillere der ikke kendte hinanden, og fået samlet et hold sammen til dette flotte resultat. FLOT ARBEJDE !
Præmie overrækkelse finder sted i morgen søndag aften efter Danmarks sidste kamp Kasakhstan som spilles kl. 20:00.