John Hilmand

Træningskamp: Unibet Stars og Esbjerg Energy

Gentofte Unibet StarsHoved dommere:  Bo Andersen og Thomas Andersen

Linie dommere: Kenneth Larsen og Ole Brennalt

1. periode: Unibet stars startede, man fristes jo til at sige, "som sædvanlig"  med lige at skulle afprøve dommerne. Hvilket gav en mængde udvisninger, netop i tiden 3:42  hvor vi  spillede 3 mod 5 gik der et gisp gennem publikum da et slagskud fra blå linie fandt vej ind bag den ellers upåklagelige målmand Frederik Hansen.

Det var første gang i mange år at vi spillede mod Esbjerg, holdet havde forandret sig fra at være store fysisk til at være rimelige små; men meget hurtige, hvilket til en hvis grad overraskede Stars, men kun lidt for allerede 56 sekunder efter at Esbjerg havde scoret til 0 - 1 udlignede Unibet Stars til stillingen 1 - 1 målet scoret af nr. 31 Kristian Hebsgaard assisteret af nr. 17 Rasmus Brendstrup.

Resten af periode udviklede sig med et konstant tryk på begge mål,  perioden endte 1 - 1

2. periode: I denne periode viste Arvidsens taktik sig at virke med nogle giftige angrebs kæder bakket op af solide bakker. Esbjerg kom ud spruttende af Energy hvor de sad på de første 10 minutter. Unibet Stars skruede op for energien samtidig med at Esbjerg løb ind i en række udvisninger medførte at de sidste 10 minutter var et stort pres mod Esbjerg mål.

3. periode: startede med et pres mod begge mål, begge hold havde mange chancer; men vi skulle helt hen til tiden 56:27 før Unibet Stars fik scoret igen til stillingen 2 - 1 målet sat ind af Niclas Edman og assisteret af Anders Førster og Ossi Saarinen. Nu ventede mange af os at Esbjerg ville tage en time out og målmanden ud, men nej, først ved tiden 59:58 skete det da der var face off til venstre for Stars mål - der skulle åbenbart afprøves en version af hurtig afslutning, dette var vores målmand Frederik Hansen opmærksom på.