HockeyNyheder

Torben Skovsgaard: Det er ikke sikkert vi har haft den rigtige spillersammensætning

Herning Blue Fox blev slået ud allerede i kvartfinalen af Frederikshavn White Hawks, og det er bestemt ikke hverdagskost på de kanter, at sæsonen skulle slutte så tidlig.

Men det lå ligesom i kortene, for Herning Blue Fox spillede en miserabel sæson i 2016-17, man blev ved med at sige nu kommer det, men det kom aldrig, i hvertefald ikke sådan man havde en god mavefornemelse.

Var det trænerduoen der havde skylden, eller spillerne, deres indstilling til tingene, setupet eller noget helt tredje.

Direktøren for Herning Blue Fox indrømmer at sæsonen har været dybt skuffende.

En syvendeplads i grundspillet og en tabt kvartfinaleserie er simpelthen ikke godt nok, for Herning Blue Fox

– I forhold til sidste sæson har vi haft mulighed for at putte lidt mere økonomi i truppen, men det har måske ikke været de rigtige spillere og den rigtige sammensætning. Det må vi til at kigge på nu, siger direktøren til Herning Folkeblad

Nu skal sæsonen så diskuteres igennem, og med det menes der at alt skal vendes også de 2 trænere Todd Bjorkstrand og Lubos Pisar som i øvrigt begge har kontrakt for næste sæson med.

– Det kan jeg ikke se, der skal ændres på. Todd kom også til med forholdsvis kort varsel og kendte ikke nødvendigvis alle de spillere, der allerede var i klubben på det tidspunkt, så han har ikke haft de optimale muligheder for at sammensætte sin egen trup. Det har vi klart bedre tid til nu, og vi er eksempelvis i klart bedre tid i forhold til at sikre kontrakter med danske spillere. Det er da et lyspunkt, erkender han.

En ting er i hvertefald sikker, at klubben har mange fans, de har kritiske fans, de vil ikke gå igennem sådan en sæson igen næste sæson, det må og skal gøres bedre.

©Photo:A.Stollig