Henrik Bauch

To points af Peter Regin i flot Jokerit sejr over CSKA

Alt imens mange af os har øjnene stift rettet imod de hjemlige skøjtehaller, var der storkamp i Helsinki.

KHL's tophold fra CSKA Moskva kom på besøg for at spille imod Jokerit, og det blev en begivenhedsrig affære i Hartwell Arena.

Scene var også sat med 10244 tilskuere på lægterne, og et hjemmehold i desperat jagt efter points. Den var CSKA dog ikke med på, og efter 55 sekunder var de foran 1-0.
Peter Regin var naturligvis med for hjemmeholdet, og han fik en hovedrolle i aftenens kamp. Med 2:10 tilbage af første periode, og i en 5 imod 3 situation, udlignede den danske kaptajn, og det fik nærmest taget til at lette.

I anden periode udvekslede holdene et par powerplay mål, og igen var Peter Regin med omkirng målet, og blev noteret for en assist. 2-2 med indgangen til tredje periode.

Dramatik indtraf der med små 6 minutter tilbage af sidste periode. CSKA fik pucken i nettet, og dommerne dømte scoring. Efter en gennemgang fra videodommerne blev målet dog underkendt for offside.

Tredje periode havde ikke mere at byde på, og dermed skulle kampen i overtid. I overtiden fik Jokerit en gylden mulighed for at tage sjren da CSKA fik en mand smidt ud, men det tætteste hjemmeholdet kom, var et hug på opstanderen.

I straffeslagene blev der brændt på alle, pånær et. Sakari Salminen hev en flot sejr hjem til Jokerit, da han på næstsidste straffeslag satte pucken i nettet.

Jesper B Jensen fik 14:43 min på isen, og Kaptajn Regin fik, udover mål og assist, 22:06 min på isen.

[caption id="attachment_55306" align="alignnone" width="504"]Foto Henrik Bauch Foto Henrik Bauch[/caption]