HockeyNyheder

Thor Dresler: Uanset hvem vi skulle møde ville det blive tæt

Det var ikke lige det de havde drømt om nede ved de regerende Danske mestre fra Esbjerg Energy, de havde håbet på at aalborg Pirates havde vundet over Gentofte Stars, sådan så Esbjerg formentlig kunne få Odense Bulldogs i semifinalen.

Men sådan skulle det ikke gå, Gentofte Stars vandt overraskende let med 3-0 over Aalborg Pirates, og Odense Bulldogs var ikke sen til at vælge Gentofte Stars da der var valg til semifinalen, et valg som Odense Bulldogs pludseligt var blevet 1 vælger i.

Det efterlod så Frederikshavn White Hawks som modstander til de Danske mestre.

– Vi havde forberedt os på alle tre scenarier og uanset hvem vi skulle møde, ville det blive tæt, siger Esbjerg Energys assistenttræner, Thor Dresler til JyskeVestkysten.

Frederikshavn White Hawks har hjemmebane fordel i semifinaleserien det betyder at de har maksimalt 4 hjemmekampe mod kun 3 til Esbjerg Energy, via den 3. plads Frederikshavnerne sikrede sig selv i grundspillet, i mod Esbjergs 4. plads.

– Det bliver fedt og spændende. Jeg tror ikke, at det betyder det helt store, at vi har tabt fire af fem kampe til dem i grundspillet. Grundspil og slutspil er to forskellige ting.

©Photo:A.Stollig