HockeyNyheder

Thomas Spelling til forskel i SE-arena

SE-arena lagde idag is til en direkte duel om den midlertidige 4 plads i grundspillet.

Gentofte kom som ligaens mest formstærke hold set over de seneste 5 kampe, hvor SønderjyskE har været lidt i en down-periode efter deres streak med point i 14 kampe i træk.

SønderjyskE startede med Kasper Krog på mål, der var vendt hjem fra U20 VM i Canda og i Gentoftes mål var  Teemu Seppänen klar.

Kampen fik en rodet start, hvor især SønderjyskE havde svært ved at finde hinanden og spillet bølgede frem og tilbage.
De første 17 min bød på sporadiske chancer til begge hold, men modsat SønderjyskE, så hang Gentofte Stars spil meget bedre sammen.
Den intensitet og nerve der var i kampen i fredags, var hverken tilstede på banen eller tilskuerepladserne.
Perioden bød på en overtals situation til begge hold.
SønderjyskE havde et ellers fornuftigt powerplay sat op, da et alvorligt forsvarskiks i offensiv zone sendte Marko Virtala på en friløber, som han udnyttede stensikkert hos en ellers velspillende Kasper Krog der var chanceløs i SønderjyskE målet.
Perioden var dog knapt færdig da Jesse Jyrkkio pådrog sig en dobbelt udvisning og dermed gav SønderjyskE chancen for at starte 2. periode op i overtal.

2. Periode kom igang med et Sønderjysk powerplay.
Godt 3.30 min overtal kastede ingen mål af sig og bød først i de allersidste sekunder på skud der nåede ind på Seppänen. Den disciplin som hidtil har været SønderjyskE’s parade disciplin, fungerede overhovedet ikke i starten af kampen.
SønderjyskE fik dog chancen i endnu et powerplay. Det bød på et par gode chancer og netop som Gentofte blev fuldtallige, dukkede Thomas Spelling med et godt skud fra blueline og så stod der 1-1.
Perioden bød på mere fart og intensitet både på banen og lægterne.
Hvor man i første periode så Gentofte være et skøjtetag foran, så var det i 2. periode sønderjyderne der var de toneangivende og med lidt held havde de også været foran, men sædvanen tro, så var det en skarp Seppänen i Gentofte målet.

3.Periode startede op med et Gentofte pres, men langsomt kom SønderjyskE tilbage i kampen, dog virkede holdet ganske ufarlige idag i powerplay. Pucken blev fint spillet rundt, men afleveringerne var ofte alt for upræcise.
Et kæmpe forsvarskiks gav Thomas Spelling, som var banens bedste spiller, en friløber som han sikkert forvandlede til en 2-1 føring.
Perioden bød på flere chancer i begge ender, men både Krog og Seppänen diskede op med flere store redninger.
De sidste 3-4 min trak SønderjyskE sig tilbage og Gentofte kredsede om Kasper Krog i det sønderjyske mål. Det var flere gange rigtigt tæt på og kun en super refleks med gribehandsken i de døende minutter forhindrede en Gentofte udligning.
Gentofte tog Seppänen ud halvandet minut før tid, men SønderjyskE holdt stand og hev de 3 point i land.

Alt i alt en meget lige kamp, men Gentofte som toneangivende de første 20 min, SønderjyskE sad på de næste 20 min og hvor sidste periode blev ligeligt fordelt imellem de to hold.

Både Kasper Krog og Teemu Seppänen havde en god dag, hvor forskellen på de 2 hold var en yderst velspillende Thomas Spelling der idag var her og der og allevegne, og med bare lidt held havde lavet 1-2 mål mere.

Hos Gentofte så man en helstøbt holdindsats, hvor der blev kæmpet over hele linjen.
Og med lidt mere held i de afgørende situationer især i 1. periode kunne der let have været point at hente i denne kamp, men man fik ikke udnyttet overtaget i de første 20 min.

Hos SønderjyskE lagde man især mærke til Thomas Spelling der ser ud til at befinde sig godt i kæden med Lykkeskov og Gibson.
Kasper Krog i målet stod en sikker kamp og var især i slutfasen en afgørende faktor for at det blev til 3 point.
En meget sløv 1. periode blev opvejet af en god indsats i både 2 og 3 periode.

SønderjyskE – Gentofte Stars 2-1 (0-1, 1-0, 1-0)

17:44 0-1 Marko Virtala (Teemu Virtala, Jeffrey Terrminesi) SH
27:06 1-1 Thomas Spelling (Kim Lykkeskov, Greg Gibson)
50:33 2-1 Thomas Spelling

Tilskuere: 2412

©Photo:A.Stollig

©Photo:A.Stollig