Henrik Bauch

Stor danskerdag i SHL. To scoringer af Jesper Jensen

Jesper "Zlatan" Jensen havde tirsdag en fantastisk aften på jobbet.
Han og resten af Brynäs var på besøg hos Färjestad, og det lå ikke umiddelbart i kortene, at der skulle noget med hjem. Nede med 1-0 efter to spillede perioder, må der være sket ting og sager i omklædningsrummet.....5-0 vandt Brynäs den sidste periode, og dermed 5-1 samlet. To scoringer stod danskeren for, og dermed kom han også igang med målscoringen, da målene var hans første i denne sæson.

Morten Madsen og Karlskrona var på besøg hos Luleå, og her var der også danskerscoring, dog "blot" en enkelt. Madsen stod for udligningen og da Karlskrona scorede en mere, er de altså på vej hjem nu, med en 2-1 sejr.

Leksand med Markus Lauridsen rendte endnu engang ind i et nederlag, da HV71, uden dansk deltagelse, vandt med 5-2.

Emil Kristensen fik 22:21 min på isen, men kunne ikke forhindre at Örebro løb med alle pointsene, da de sejrede med 3-1, og slutteligt fik de regerende mestre Frölunda hævn over premierenederlaget til Malmö, de de på hjemmebanen sejrede med 3-1.

I den sidste kamp vandt Växjö med 5-3 over Djurgården