HockeyNyheder

Steffen Frank til Frederikshavn White Hawks

Pressemeddelse:

Det er med stor glæde at Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har skrevet en et-årig kontrakt med Steffen Frank.

27-årige Steffen Frank er fysisk stærk, altid hårdtarbejdende og en spiller, som modstanderne slår sig på. Han er kendt for altid at gå til vaflerne, og han har bevist igennem flere sæsoner, at han kan producere mange point i Metal Ligaen.

Han har vundet fem danske mesterskaber med SønderjyskE og ved, om nogen, hvad det kræver for at komme øverst på skamlen i dansk ishockey. En spiller der igennem flere år har haft White Hawks nye cheftræner, Mario Simioni, som træner i SønderjyskE og senest i sidste sæson i Blue Fox Herning.

Selv siger Steffen Frank om skiftet til Vendsyssel.

-Jeg håber vi kan komme med i toppen som Frederikshavn har bevist, de har været i mange år. Vi ved alle, at alt kan ske i et slutspil, det så jeg selv i sidste sæson, hvor vi nåede helt til finalen i Herning. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Frederikshavn og spille, og synes det set up, der er i klubben, er meget spændende.

Tilbage i 2005/06 spillede Steffen Frank for FIKs U 20 og 1. divisionshold i forbindelse med hans ophold på Nordjyllands Sportscollege.

-Jeg kender til byen efter mit ophold på college, og har stadig flere kammerater i Frederikshavn. Jeg har også snakket lidt med Mathias Bau og Lasse Sandgaard om at komme tilbage til Frederikshavn, og de har snakket positivt om det.

Han ser frem til at genoptage samarbejdet med Mario Simioni i Frederikshavn.

-Han kender mig, og han ved hvad mine styrker og svagheder er, så selvfølgelig har det betydet lidt, at Mario skal være træner i Frederikshavn.

Steffen Frank flytter til Frederikshavn i løbet af sommeren, hvor han skal spille med trøjenummer 60.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

©Photo:M.Andersen

©Photo:M.Andersen