HockeyNyheder

Status på Rødovre Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls har her til morgen udsendt denne “status” update på de seneste ugers hændelser.

Status på truppen

Som bekendt har Rødovre Mighty Bulls afgivet og udlejet en række spillere frem til transferdeadline, der sluttede i går aftes (d. 15/02 kl.23.59).

Set i lyset af, at vi desværre ikke kommer i slutspillet, har vi besluttet, dette har været rettidig omhu for både Rødovre Mighty Bulls og spillernes udvikling, at give muligheden for at spille sæsonen færdig i andre klubber.

Marco Illemann er skiftet til Rungsted og får følgeskab af canadiske Mike Daugulis. Ingen af de to spillere har kontrakt for den kommende sæson 2017/18, men det er selvfølgelig en mulighed, at de igen trækker i Rødovre-trøjen. Der er dog ingen aftaler, så tiden må vise, hvor de to spillere kommer til at være fremover.

Udover to ophævede kontrakter er flere spillere blevet lånt ud til andre klubber. Steffen Klarskov spiller resten af sæsonen færdig i Herning Blue Fox, Matthias Asperup i Gentofte Stars og Jannik Karvinen er taget til Sverige, hvor han skal repræsentere Piteå HC.

Udlejningerne får ikke nogen betydning for kontrakterne i 2017/18, hvor spillerne igen vil være tilbage i Rødovre Mighty Bulls. Udover de allerede udlejede spillere, så vil Jon Lee-Olsen og Sebastian Bergholt være udlånt til Frederikshavn White Hawks for resten af sæsonen.

Alle aftaler har indebåret en økonomisk kompensation til Rødovre Mighty Bulls udover de sparede lønninger. Vi bliver nød til at tænke fremad og på næste sæson, det er derfor et nødvendigt skridt, der er taget med denne manøvre fortæller Rødovre Mighty Bulls direktør Brian Møller og fortsætter.
Ikke mindst vil spillerne få masser af kampe og træning til både klubbens og deres egen gavn, ligesom nogle spiller for en landsholdsplads, og det vil uden tvivl gavne dem, at de stadig spiller kampe. En anden ting er, at andre nu skal træde til, have mere ansvar og nye unge spillere fra moderklubben RSIK, som er potentielle Rødovre Mighty Bulls-spillere, nu kan prøves af i Metal Ligaens fire sidste kampe.

Ingen af de spillere, som har forladt klubben for denne sæson, har eller får mulighed for at spille imod Rødovre Mighty Bulls, da det er en del af aftalen.

©Photo:A.Stollig