HockeyNyheder

Solid tovejs canadier til SønderjyskE

Pressemeddelse:

Selvom SønderjyskEs cheftræner Dan Ceman for øjeblikket for øjeblikket opholder sig i Canada sammen med familien, fortsætter arbejdet med at opbygge spillertruppen til den kommende sæson.
Det er derfor nok ikke overraskende for mange syd – og sønderjyder, at den nye signing i lyseblåt bliver en spiller med canadisk pas!

Nathan Longpre har bl.a. spillet 218 kampe i den stærke, nordamerikanske AHL liga.
Han spillede i sidste sæson hos de norske sølvvindere, Lørenskog, hvor han leverede 57 points (i 55 kampe, red.), og Dan Ceman er meget tilfreds med det, han har set og hørt om den 28årige angriber:

– Nathan Longpre bliver endnu et offensivt våben, som også samtidigt er en meget solid tovejs spiller. Vi ønsker i den kommende sæson at spille med meget højere tempo, og her vil han hjælpe os med sin store speed i skøjterne.

Han havde et stort år i Norge i sidste sæson, og jeg har fået mange, positive tilbagemeldinger om hans arbejdsmoral og tilgang til tingene.

Sammen med Derek Damon får vi med signingen af Nathan Longpre dermed to, stærke ”imports”, som på centerpositionen vil give os en lang række offensive muligheder, understreger Dan Ceman.

Det lyseblå holdkort er nu næsten udfyldt til den kommende sæson. Dog mangler der ifølge adm. direktør Klaus B. Rasmussen fortsat et par spillere:

– Vi er meget tæt på det endelige hold; men dog er vi fortsat aktive på en back og en center (angriber, red.).

Vi forventer, at begge disse spillere bliver såkaldte imports således, at vi starter den nye sæson med syv udenlandske spillere.

Yderligere vil omkring halvdelen af spillertruppen være et godt mix af lokale Vojens drenge og talenter fra hele landsdelen, slutter Klaus B. Rasmussen.

Logo - SønderjyskE