Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

Thomas

Solid sejr over Rødovre

Hvidovre Fighters leverede et stabilt indtryk, da de her til aften sejrede med 4-1 over reserverne fra Rødovre. Helt som forventet blev det en tættere forestilling end for en uge siden mod Herlev. Men i sidste ende var der aldrig for alvor tvivl om sejren, hvor særligt bredden kom Hvidovre til gode mod et udmattet Rødovre-mandskab, der kun mønstrede næsten tre kæder.

Der skulle gå hele 32 minutter, før tilskuerne fik det første mål, og det var gæsterne, der tog teten via et powerplay. Hvidovre-holdet reagerede dog hurtigt på den scoring, og med mål fra Mikkel Hansen og Alexander Emil Edelskov kunne værterne gå til periodepause med en føring på 2-1 efter to perioder. Ovenpå en rigtig fin 1.periode, hvor energiniveauet var højt og Rødovre momentvis måtte bruge mange ressourcer i egen zone, var 2.periode langt mindre overbevisende. En periode, der bedst beskrives som en rodet affære med mange fejl og ustruktureret spil.

I spidsen med en enkelt scoring, evnede det unge Hvidovre-mandskab at sætte sig tilrette i kontroltårnet og styre kampen sikkert mod land. Gæsterne fik stort set ikke en nævneværdig chance i en 3.periode, der bar præg af udeholdets smalle trup, der aldrig formåede at finde den ekstra energi, der skulle til for at true offensivt. Hvidovre lukkede i stedet ballet med to sene scoringer signeret af Mikkel Sørensen og Oliver Persson. Særligt det sidste mål var et produkt af sublim hockey, da Rødovre-defensiven blev totalt splittet ad, før pucken blev revet op i nettaget.

Hvidovre spillede sig ikke helt ud her til aften, men efterlod et indtryk af stabilitet og tryghed i de afgørende faser af spillet. Rødovre har mistet nogle folk i løbet af sommeren. Det kunne man godt se, men det piller ikke ved vigtigheden af at Hvidovre Fighters nu kan notere endnu tre point på kontoen.

Kilde: Hvidovre Ishockey Fighters Facebook side

[caption id="attachment_51427" align="aligncenter" width="600"]©Photo:A.Stollig ©Photo:A.Stollig[/caption]