HockeyNyheder

SønderjyskE har træner- og målmandsduo på plads

Pressemeddelse:

Talentfulde Kasper Krog og assistenttræner Chris Straube har indgået nye kontrakter med SønderjyskE Ishockey. Dermed er både målmandsduoen og trænerduoen på plads til den kommende sæson.

Det er efterhånden fire år siden, at Chris Straube kom til SønderjyskE, og tysk-canadieren er klar til endnu en sæson som højre hånd for cheftræner Dan Ceman.

– Chris Straube er en dygtig træner, og vi er glade for, at han fortsætter hos os. Som assistenttræner er han en vigtig sparringspartner for Dan Ceman, og så er han dygtig til arbejdet med truppens unge spillere, siger sportschef Kim Lykkeskov.

I SønderjyskE-målet bliver der også tale om en duo med to kendinge. Finske Joni Myllykoski er på kontrakt, og han danner næste sæson tandem med talentfulde Kasper Krog, der har indgået en ét-årig aftale. Den unge sønderjyde kan se tilbage på en fin sæson med flere gode kampe i SønderjyskE-trøjen og et flot U20-VM i Canada.

– Selvom han kun er 18 år, så har Kasper Krog vist, hvad han står for. Forhåbentlig kan vi være medvirkende til, at han udvikler sig yderligere og næste sæson vogter målet for Danmark ved U20-VM. Han er sulten og vil helt sikkert få sine kampe, siger Kim Lykkeskov.

 

©Photo:A.Stollig

©Photo:A.Stollig