Thomas

Slaget om sjælland

Det er 2 hold der har tabt deres sidste 2 kampe, som fredag aften tørner sammen i Rødovre Skøjtearena, når Rungsted besøger Rødovre, i et rigtigt ærkefjende opgør.

Logo - metalliga ny2 lillePå mightybulls.dk siger Jesper Duus om de seneste par Rødovre kampe, - I kampen mod Odense, starter vi jo godt, og jeg er rimelig utilfreds med måden vi taber kampen på. Det er ikke kun i 3. periode, hvor vi taber 4-0, men også i 2. periode, hvor vi heller ikke er gode. Vi går væk fra vores gameplan, og overholder ikke vores aftaler. Før kampen mod Herning, havde vi så aftalt at give den en skalle i samtlige 60 minutter, men allerede fra første puckkast, er vi aldrig først på pucken. Heldigvis får vi rykket os lidt op i løbet af kampen, og får så et mål som giver os energi, og afsluttede egentlig kampen rigtig godt. Vi dominerede det meste af 2. periode, og taber egentlig kampen, fordi vi ikke kan få vores afslutninger i målet. Alt i alt, så slippet vi med æren i behold, efter disse to kampe, hvilket giver os et godt afsæt til kampen fredag aften.

Rungsted kommer også ud til kampen, med masser af gejst og højt humør på trods af at holdet har tabt de sidste 2 kampe, og mangler nogle spillere, tror de på den.

Rungsteds Nikolai Gade siger flg. til Rungsteds hjemmeside
- Vi ved godt, hvor vigtig kampen mod Rødovre er, for at holde vores plads i tabellen, så vi vil komme ud til den kamp med 100% fokus,” siger fighteren Nikolai Gade og tilføjer:
Vi inde i en meget god periode, selvom vi er ramt af mange skader, for vi arbejder for hinanden og vi har spillere som stepper ind og gør et godt stykke arbejde.

Rødovre har vundet 4 ud af 5 opgør i denne sæson, og hvis man skal tro på bookmakerne, bliver det til endnu en Rødovre sejr.