HM

Skandale afgørelse i svensk ishockey igår aftes

Under en kvalifikationskamp til hockeyettan igår aftes, imellem Värnamo og Mjölby, stod der 4-4 efter ordinær spilletid og man måtte derefter ud i forlængelse skriver hockeybladet.nu

Dommerne mente at der skulle spilles 10 minutters ekstratid, imod de normale 5 minutter som reglerne ellers foreskriver.

Efter 9 minutter scorer gæsternes Marcus Schelin og holdene gik derefter i omklædningsrummet.

Gæsterne fejrede sejren og var forlængst gået i bad, samt tilskuerne havde forladt hallen, da de mærkværdige scener begyndte.
Dommerne havde pludselig indset sin fejl og efter reglerne var det afgørende mål ugyldigt.

Dommerne hentede spillerne, der så igen måtte have udstyret på og ud på isen, til den straffeslags konkurrence, der jo allerede skulle have været afviklet efter 5 minutters spilletid.

Skæbnen ville at Mjölby missede alle sine 3 straffeslag og da Värnamo scorede, så var det pludselig dem der tog det ene vitale ekstra point.

Mjölby har klaget over afgørelsen og man afventer nu svar på hvad der videre skal ske i denne farce af en afgørelse.

[caption id="attachment_64496" align="aligncenter" width="505"] ©Foto:FN sportsfoto / Frank Nielsen[/caption]