Lasse Brohammer

Silkeborg henter 'sensationel' sejr

I Silkeborg har man gjort et stort arbejde for at få sin ishockeyklub op på et konkurrencedygtigt niveau efter at byen endelig fik sig en skøjtehal for en håndfuld år siden. Det er nu - officielt - lykkedes.

Silkeborgs U20-mandskab besejrede nemlig Frederikshavns ditto i går aftes, og hentede dermed den første sejr til Silkeborg Skøjteforenings ishockeyafdeling i nyere tid. Kampen blev vundet hjemme i Silkeborg Skøjtehal med 3-2.

Frederikshavnerne kom foran med 1-0 kort inde i anden periode, men Silkeborg formåede at svare hurtigt igen via en scoring fem minutter efter. I tredje periode grundlagde hjemmeholdet så sejren på ganske spektakulær vis, da de med et kvarter tilbage af kampen scorede to mål indenfor blot fem sekunder. Frederikshavn reducerede en sidste gang kort inden slutfløjtet, men formåede ikke at udligne Silkeborgs føring.

Silkeborgs U20-hold har nu tre point efter tre kampe, og har en målscorer på 5-15. Resten af rækkens hold har ligeledes tre point pånær Herning, der har lagt sig i spidsen med maksimum point - 9 af slagsen.