Henrik Bauch

Sikker sejr til Hornets

Herlevs 1 divisions hold var ude mod Gentofte i den anden træningskamp. Denne gang
havde holdet ikke det samme antal spiller med fra Herlev Eagles , så holdet skulle
teste hvordan formen var med et mindre antal elite spiller. Og første periode var en
periode hvor Hornets sad hårdt på kampen inden de 20 minutter var gået stod den 0-4
til Hornets. Anden periode var en lille smule rodet i spillet og her fik Gentofte
scoret et enkel mål til stillingen 4-1 og i den tredje periode kunne man rigtig se
at dette var en træningskamp og sæsonen ikke rigtig er gået i gang, for det var en
forsættelse af anden periode hvor man manglet de præcise pasninger og at spil
systemerne lå inde på rygraden. I tredje periode blev det til et enkel mål som blev
scoret af Hornets det blev også en periode hvor det blev til et par store chancer
til sidst i begge ender men uden mål. Men der var ingen tvivl om at Hornets ville
vinde en sikker sejre som endte 1-5, Godt spillet af alle og godt at se at hele holdet der kæmper for hinanden