Thomas

Sæsonens korteste kamp afgjort

Gladsaxe lagde i går is til sæsonens korteste kamp mellem Gladsaxe Bears og Hvidovre figthers.

18:40 varede den kun, og hvorfor nu det....

Kampen blev afbrudt 1:20 inde i tredie periode tidligere på året, og DIU havde besluttet at de sidste knapt 20 minutter skulle spilles.

Kampen startede derfor med Gladsaxe foran med 3-2, så taktikken var klar for Hvidovre.

Hvidovre fik 4-4 efter den ordinære spilletid, Mathias Klussman og Rasmus Hansen nettede for Hvidovre.
Nikolaj Dam scorede for Gladsaxe, og de 2 hold skulle nu ud i forlænget spilletid, som heller ikke bød på nogen vinder, så derfor måtte der straffeslag til.

Hvidovres keeper Frederik Jakobsen nappede alle Gladsaxe forsøg, i mens Martin Jørgensen måtte se Oliver Perssons skud gå ind bagved den rutinerede Gladsaxe keeper, og dermed sikrede Hvidovre sig 2 point mens der var 1 point til Gladsaxe.

[caption id="attachment_57242" align="aligncenter" width="505"] ©Photo:M.Andersen[/caption]