HockeyNyheder

Rungsted tager imod topholdet

Rungsted Seier Capital – Aalborg Pirates

Aftenens kamp er forpremierer på årets pokalfinale, og en yderst vigtig kamp for begge hold.

Hjemmeholdet i deres kamp for at komme i top 4, og med en hjemmebanefordel i kvartfinalerne, og nok så vigtigt, det psykologiske overtag inden pokalfinalen og måske slå en tvivl om at Rungsted Seier Capital skal være en eventuel modstander til Aalborg i en kvartfinale, hvis top 4 skulle glippe.
Rungsted gik på landsholdsferie med en sejr over Herlev, og hvor holdet viste noget af det spil som de startede sæsonen med, yderligere viste man meget mere vilje og fight, end man havde set længe.

Aalborg kæmper med om 1. pladsen i grundspillet, og den dertilhørende førstevælger tjans. Med en sejr i aftenens kamp er man yderst tæt på og sætte sig på titlen som grundspillets vinder.
Aalborg har på det seneste også haft en smule grus i point-maskinen, og senest skulle der overtid til for at hive en sejr hjem mod Herning. Skader har også præget Aalborg holdet, men de ser nu også ud til og have de fleste tilbage på holdkortet.

Hvis aftenens opgør bliver som de forrige opgør i sæsonen, bliver det et tæt og tempofyldt opgør som sagens kan ende med OT.

Afgørende for udfaldet kan for hjemmeholdet blive, om de kan få hul på Ronan Quemener, som de har haft store problemer med og passere i de tidligere opgør.

Det samme gælder for udeholdet, kan de prikke hul i nyerhvervelsen Tuomas Tarkki, som de endnu ikke har stiftet bekendtskab med i sæsonen.

Pucken slippes kl. 19.00 i Saxo Bank Arena

©Photo:A.Stollig