Lasse Larsen

Rungsted - Aalborg afgjort på 6 minutter 21 sekunder

Aftenens kamp var vigtig for begge hold, både hvad angår slutplaceringerne i ligaen, samt en forsmag på årets pokalfinale.

De tidligere opgør mellem de 2 hold, havde budt på meget tætte kampe, og det samme var der lagt op til i aften, begge hold skulle også stille med stort set fulde holdkort, alligevel måtte Rungsted Seier Capital undvære 2 af holdets profiler, Fabian Brunnstrøm og Nicolas B Jensen.

1 periode var en jævnbyrdig affære, tempoet var højt, og spillet bølgede frem og tilbage. Der skulle kun gå 4 minutter inden der var ild i den røde lampe, Piraterne erobre en løs puck i Rungsted zonen, Peter Quenneville ender med pucken i højre side og glider uhindret forbi et passivt Rungsted forsvar, og for en meget spids vinkel for han sat pucken over Tuomas Tarkkis venstre skulder.
Kampen fortsatte i et hæsblæsende tempo, et par udvisninger til hvert hold, giver ikke noget udslag på måltavlen.
En medrivende og lige første periode ender med en enkelt scoring til udeholdet.

2. Periode starter som første periode sluttede, chancer i begge ender, men langsomt overtager Aalborg mere og mere af spillet, en udvisning til Lasse Bo Knudsen kaster en enkelt chance af sig til hjemmeholdet, men hjemmeholdets onde ånd Ronan Quemener står godt placeret. Da Aalborg igen er fuldtallige, sætter de sig solidt på spillet og for presset hjemmeholdet godt ned i egen zone.
I tiden 27.42 kommer den naturlige konsekvens af udeholdets pres, Christopher Frederiksen har sidste stok på pucken efter godt forarbejde af Tobias Ladehoff og 0-2.
Dette var starten på 6 minutter og 21 sekunders total Aalborg dominans, hvor Rungsted Seier Capital kun var statister, et par udvisninger til Nikolaj Rosenthal og Marcus Nielsen, hjalp ikke på situationen, og udeholdets special teams var suveræne i overtallet.
0-3 28.45 Mikkel Højbjerg
0-4 31.54 Andrew Blazek PP
0-5 34.03 Peter Quenneville PP
Efter 0-5 målet lettede Aalborg lidt på speederen og perioden rendte ud, en meget flot periode af ligaens top hold.
På hjemmeholdets vegne frygtede man en ydmygelse, hvis 3 periode skulle fortsætte som 2 periode havde udviklet sig.

Fra 3 periodes start er hjemmeholdet meget mere med, et par justeringer i kæderne gav bonus, og Michael TC, kunne kort inde i perioden passere Ronan Quemener med et skud helt oppe i krogen.
Kort efter kommer hjemmeholdet i overtal, men udvisningen til Julian Jacobsen gav ikke nogen uddeling, et par gode forsøg blev det dog til.
Halvvejs i perioden kom der lidt dramatisk, da Aalborgs Oliver Anker Christensen blev liggende på isen efter et sammenstød med Rungsteds Morten Green, hvad der på afstand lignede et tilfældigt sammenstød, blev takseret til en checking to the head 5 minutter og en GM.
Rungsted overlevede undertallet i godt 4 minutter, men da Nikolaj Rosenthal smed pucken over banden fra egen zone, og hjemmeholdet skulle forsvarer med 3 mand, gik der ikke længe inden Peter Quenneville kunne score Aalborgs 6 mål og sit eget 3 mål og dermed et Hattrick.
Blot 18 sekunder efter, kunne Rungsteds Brendan Connolly udnytte en fornem solotur og score SH til slutstillingen 2-6.

En fortjent sejr til Aalborg, der i store dele af kampen var et eller to gear højere oppe end hjemmeholdet.

[caption id="attachment_57812" align="aligncenter" width="504"] ©Photo:A.Stollig[/caption]