Rødovre vandt den 1 semifinale

Rødovre S&IK mødte her til aften Amager Islanders i den første semifinale kamp i 1. Division.

Amager Islanders stillede op som grundspilsvinder hvorimod Rødovre S&IK kun blev nr. 6

Så det var nok ventet at Amager måtte tage favorit rollen på sig.

I aften hvor 255 tilskuere var på plads i Arenaen, havde Rødovre bestemt sig for at give Amager er forskrækkelse, hvor Philliph Schultz, Sebastian Sørensens & Lucas Andersen, sørgede for en 3-0 føring til hjemmeholdet, inden for 10 minutter.

Amager fik en lektion i pausen, holdet skulle blot bruge 1 minut af 2 periode, før Rasmus Gjerka Jørgensen havde scoret til 1-3
Axel Hellqvist gjorde dettil 2-3 og man troede at Amager var ved at komme tilbage, den fornemmelse varede kun 1 minut før Rødovre førte med 4-2 på et mål af Frederik Skovby

4-2 var også resultatet efter 2 periode.

Grundspillets topscorer med over 100 point Steffen Schultz fra Amager Islanders gjorde det til 3-4 i 3 periode.

Rasmus Birk Heine gjorde det til 5-3 for Rødovre.

Men Amager nægtede at lægge sig ned, og det blev 4-5 ved Jonas Veilby og spændingen var intakt.

Men på trods af at Amager tog målmanden ud, kom de ikke tættere og Rødovre vandt den 1 kamp, med 5-4